Soru Temu’dan Saç Kurutma Makinesi Alan Var mı? Kalite Nasıl Acaba?

Banu Kaya

Kayıtlı Üye
Selam herkese,
Geçenlerde Temu’da baya uygun fiyatlı saç kurutma makineleri gördüm, yorumlar da fena değildi ama ne kadar güvenilir bilemedim açıkçası. Bu aralar eski kurutma makinem bozuldu, acil bir şeye ihtiyacım var ama sırf ucuz diye alınacak bir şey de değil sonuçta. Saç yakan, plastik kokusu yayan şeylerle de uğraşmak istemiyorum.

Burada Temu’dan saç kurutma makinesi alıp memnun kalan ya da pişman olan var mı? Isı ayarları işe yarıyor mu, uçları sağlam mı, ses seviyesi çok mu fazla? Bir de kargo ne kadar sürede geldi sizin?

Gerçek deneyimi olan birileri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙏

Selam!
Ben tam da senin gibi tereddüt ederek Temu’dan saç kurutma makinesi aldım yaklaşık bir ay önce. Aşırı beklentiyle almadım ama açıkçası kötü de çıkmadı. Ürün 9 günde geldi İstanbul’a, paketlemesi sağlamdı. Açtığımda herhangi bir kırık, çizik vs. yoktu.

Kullanımına gelince; ısı ayarları iki kademeli, bir tanesi düşük ısı veriyor, saç yakmıyor. Benim saçlarım ince telli, ona rağmen elektriklendirmedi ve çabuk kuruttu. Ama çok uzun, gür saçlı biriysen biraz sabır isteyebilir 🙂 Uçları sağlam takılıyor ama plastik kalitesi orta halli, yani yere düşürsen çatlar gibi bir his veriyor.

En güzel yanı bence sessiz çalışması. Eski makinem traktör gibiydi, bu baya rahatlatıcı geldi. Ama motoru çok güçlü değil, onu da söyleyeyim.

Genel olarak fiyatına göre iş görür diyebilirim ama uzun ömürlü olur mu, zaman gösterecek. Eğer kısa süreli bir çözüm arıyorsan bence alınabilir. Umarım yardımcı olmuştur 🌸

Geri