Soru Temu’dan Saç Kurutma Makinesi Alanlar Memnun Mu? Kaliteli Mi, Yoksa Sadece Ucuz Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beste

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda Temu’dan alışveriş yapanların sayısı bayağı arttı, ben de merak edip biraz kurcaladım. Özellikle saç kurutma makineleri inanılmaz uygun fiyatlı. Ama açık konuşmak gerekirse, “ucuz etin yahnisi yavan olur” sözünü unutmuyorum.

Şu an aktif kullandığım kurutma makinesi bozuldu ve kuaföre gitmediğim dönemlerde evde kendi işimi halletmem gerekiyor. Temu’daki ürünler görsel olarak fena durmuyor, ama asıl mesele dayanıklılık ve performans. Saçları çabuk kurutuyor mu? Aşırı ısınıp saç yakıyor mu? Plastik kokusu gibi can sıkan şeyler var mı? Bunları merak ediyorum.

Kullanan varsa lütfen yorum bırakabilir mi?
  • Isı ve hız ayarları işe yarıyor mu?
  • Difüzör ya da dar başlık gibi aparatlar sağlam mı?
  • Kargo süresi ne kadar sürüyor?
  • Ürün geldiğinde çalışmama ya da arızalı olma durumu yaşadınız mı?
Ayrıca saç tipim ince telli ve biraz hassas. Bu tarz saçlarda kullanan varsa, yorumlarınız ekstra faydalı olur. Gerçek kullanıcı deneyimi arıyorum, çünkü sırf ucuz diye almak istemiyorum. Uygun fiyat + kalite birleşirse tadından yenmez tabii 🙂

Şimdiden yanıt veren herkese teşekkürler 🙏

Ben yaklaşık 3 hafta önce Temu’dan saç kurutma makinesi aldım, markası çok bilindik değil ama yorumları iyi diye denemek istedim. Açıkçası beklentim düşüktü ama şu an hala kullanıyorum ve memnunum. Saçlarım ince telli ve ısıyı düşük seviyeye aldığımda zarar vermiyor. Isı ayarları çalışıyor, iki kademe var ama tabii profesyonel makineler gibi değil. Uç kısmı biraz gevşek geldi ama taktığımda düşmedi, sıkıştırınca oluyor.

Kargo bana 11 günde geldi, sürpriz bir şekilde gümrük vs. sorunu da yaşamadım. Kutulaması da beklediğimden daha düzgündü. Ama uzun vadede dayanır mı, orasını bilemem. Şimdilik “bu paraya bu performans iyi” diyebilirim.

Ben de geçen ay denedim, tam olarak memnun kaldım diyemem. Ürün çok hafif, evet, ama bana biraz oyuncak gibi geldi. Yüksek ısıda saçları hızlı kurutuyor ama bir süre sonra motor kısmından hafif yanık kokusu gelmeye başladı. Hani böyle saç yakmıyor ama güven de vermiyor. Kablonun da biraz kısa olduğunu ekleyeyim, priz uzağındaysa uzatma kablosu şart.

Temu’dan ilk kez alışveriş yapmıştım, biraz da meraktan. Kargo bana 2 haftada geldi, fena değil. Alacak olanlara tavsiyem, günlük ve hafif kullanım için ideal olabilir ama uzun süreli ya da kalın telli saçlarda biraz yetersiz kalabilir. Fiyat-performans olarak idare eder ama beklentin çok yüksek olmasın.

Geri