Kullanıcı Yorumları Urban Care No.3 Expert Apple Cider Kepek Karşıtı Şampuan

Urban Care No.3 Expert Apple Cider Kepek Karşıtı Şampuan.webp
Kepek problemi saçlarının güzelliğini gölgede mi bırakıyor?Urban Care No.3 Expert Apple Cider Kepek Karşıtı Şampuan, doğal elma sirkesi özü ile saç derisinin dengesini yeniden kurarak kepekle savaşmanı kolaylaştırıyor.
Zengin içeriği sayesinde, saç derisini fazla yağdan ve kalıntılardan arındırır, saç köklerini besler ve nefes almasına yardımcı olur.

Özellikle hassas saç derilerine uygun geliştirilen bu formül, sülfat, paraben ve silikon içermez.
Günlük kullanımda saçlarında ağırlaşma hissi bırakmadan, daha temiz, daha taze ve sağlıklı bir görünüm sunar.
Elma sirkesinin doğal arındırıcı etkisi, saçlarının kökten uca daha parlak ve hacimli görünmesini destekler.

Urban Care Apple Cider Kepek Karşıtı Şampuanın Öne Çıkan Yararları:
  • Kepek oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.
  • Saç derisini nazikçe temizler ve pH dengesini korur.
  • Saçlarda ferahlık ve doğallık hissi bırakır.
  • Sülfat, paraben ve silikon içermeyen nazik formül.
  • Günlük kullanım için idealdir.
Saçlarında kepek problemini geride bırakıp daha hafif, daha canlı bir görünüm elde etmek istiyorsan, doğru adrestesin.

Ürünü deneyimlediysen, senin yorumların da başkalarına gerçek bir rehber olabilir. Paylaş ki saç bakım yolculuğunda yalnız olmadığımızı herkes bilsin!

Tesadüfen Watsons’ta görüp denemek istedim çünkü ambalajı çok ilgimi çekti ve elma sirkesi detayını görünce dayanamadım. Aşırı yağlı ve kepekli bir saç derim var, bazı şampuanlar daha da kötü yapıyordu ama bu tam tersi oldu. Hem saçımı nazikçe temizliyor hem de derimi sakinleştiriyor. İlk hafta sonunda kaşıntım azaldı, kabuklanma neredeyse bitti. Üstelik saçlarım daha hacimli gibi duruyor. Doğal içerikli olması benim için çok önemliydi, fiyat-performans açısından da gayet iyi.

Tesadüfen Watsons’ta görüp denemek istedim çünkü ambalajı çok ilgimi çekti ve elma sirkesi detayını görünce dayanamadım. Aşırı yağlı ve kepekli bir saç derim var, bazı şampuanlar daha da kötü yapıyordu ama bu tam tersi oldu. Hem saçımı nazikçe temizliyor hem de derimi sakinleştiriyor. İlk hafta sonunda kaşıntım azaldı, kabuklanma neredeyse bitti. Üstelik saçlarım daha hacimli gibi duruyor. Doğal içerikli olması benim için çok önemliydi, fiyat-performans açısından da gayet iyi.
Ben de Watsons’tan alıp denemeye başlayanlardanım! Senin yazdıklarının birebir aynısını yaşadım resmen. Özellikle o kaşıntı hissi… Sanki saç derim nefes alıyor artık. İlk kullandığımda çok bir beklentim yoktu ama düzenli kullanımda fark bayağı belirginleşiyor. O elma kokusu hafif ama çok ferah, duş sonrası o temizlik hissini ben de seviyorum. Güzel yorum yazmışsın, okurken “aynen ya” dedim. Bence de devam edilmeyi hak ediyor. 😊

Saçlarım son birkaç aydır hem kepekli hem de sürekli yağlanıyordu. Ne kullandıysam ya daha çok kuruttu ya da hiç işe yaramadı. N11’den sipariş verdim çünkü yorumları dikkatimi çekmişti ve fiyatı da diğer sitelere göre biraz daha uygundu. Kargosu da hızlı geldi. İlk yıkamada aşırı bir fark beklemeyin ama ben 3-4 kullanımdan sonra saç derimdeki o rahatsız edici kaşıntının geçtiğini fark ettim. Kepek de azaldı, en azından omuzlarıma dökülmüyor artık. Kokusunu ilk başta biraz garipsedim ama alışınca hoşuma gitti çünkü kimyasal gibi değil. Bitince tekrar alırım gibi duruyor, memnun kaldım.

Elma sirkesinin olduğu her şey zaten bir şekilde şifa oluyor, bu şampuan da gerçekten saçlarıma ve saç derime iyi geldi. Ben çok memnun kaldım. Dileyen alsın, denesin; hatta memnun kalırsa çevresine de önerip kullandırsın. Gerçekten işe yarıyor.

Elma sirkesinin olduğu her şey zaten bir şekilde şifa oluyor, bu şampuan da gerçekten saçlarıma ve saç derime iyi geldi. Ben çok memnun kaldım. Dileyen alsın, denesin; hatta memnun kalırsa çevresine de önerip kullandırsın. Gerçekten işe yarıyor.
Kesinlikle sana katılıyorum, elma sirkesinin ne kadar faydalı olduğunu artık bilmeyen yok. Bu şampuanın içeriğinde yer alması da gerçekten etkisini hissettiriyor. Ben de yaklaşık iki haftadır düzenli kullanıyorum. Henüz tam sonuç almadım ama her yıkamadan sonra saç derimin rahatladığını ve adeta nefes aldığını hissediyorum. Zamanla daha da iyi olacağını düşünenlerdenim.

Genelde kullananlar tarafından yazılan yorumlar hep olumlu yöndeydi, ben de denedikten sonra nedenini anladım. Gerçekten etkili bir ürün. Annem geçenlerde markette kasa arkasında görünce almış, açıkçası çok bir beklentim yoktu ama diğer market şampuanlarıyla kıyaslanamayacak kadar fark yaratıyor. Çok çok daha etkili, saç derimdeki ferahlığı ilk yıkamada bile hissettim.

Geri