Soru Üsküdar’da Doğal Görünümlü Saç Boyası Yapan Kuaförler Hangileri?

Nezaket Demiral

Kayıtlı Üye
Saçımı boyatmak istiyorum ama yapay bir görüntüden çok korkuyorum. Özellikle doğal saç rengine yakın ve yumuşak geçişlerle boyama yapan kuaförler ilgimi çekiyor. Üsküdar’da oturuyorum ve çevremde birkaç kuaför var ama hepsi hakkında farklı yorumlar okuyorum. Daha önce Üsküdar’da saç boyama yaptırıp gerçekten memnun kaldığınız bir kuaför oldu mu? Özellikle kimyasal zarar vermeyen, kaliteli ürünler kullanan ve saçın dokusunu koruyan bir yer arıyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Aynı endişeyi ben de yaşadım. Özellikle o yapay, turuncuya dönen renkler beni korkuttuğu için saçımı boyatmayı hep ertelemiştim. Ama geçen kış saçım çok matlaştı, biraz değişiklik istedim. Üsküdar’da birkaç yerle görüştüm ama sonunda Altunizade’deki Eylül Hair Studio'ya gittim. Gerçekten içime sinen tek yer orası oldu.

Orada Esra Hanım’a denk geldim, önce uzun uzun saç tonumu konuştuk. Ten rengime ve kendi saç tonuma en uygun küllü bir kahve önerdi. En güzeli de, ısrarla “doğallık” istediğimi söylediğimde bunu dikkate aldı. Röfle gibi çizgili, keskin geçişler yerine, çok ince balyajlarla yumuşak bir ombre yaptı. Hiç öyle “yeni boyatılmış” gibi bağırmıyor saçım.

Boyayı uygulamadan önce saçımın nem dengesine baktı, Olaplex benzeri koruyucu bir bakım yaptı, bu da saçın yapısını korudu. Sonrasında sertleşme ya da kırılma da yaşamadım.

Fiyatlar da abartı değil, özellikle bu kadar özenli çalışmaları düşününce gayet makul geliyor bana. Şimdi iki arkadaşımı daha yönlendirdim oraya, ikisi de memnun kaldı.

İçin rahatsa bence önce sadece danışmaya git, zaten ilk görüşmede kendini nasıl hissedeceğini anlarsın. 🌿

Geri