Soru Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Kullandınız mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meri

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç dökülmesiyle mücadelede Vichy Dercos Energisant Şampuanı hakkında olumlu şeyler duydum ve denemeyi düşünüyorum. Ancak, piyasada birçok saç dökülmesine karşı şampuan bulunması, hangisinin en etkili olduğunu seçmeyi zorlaştırıyor. Bu yüzden, Vichy'nin ürününü satın almadan istiyorum ki sizlerden gelecek değerli yorumlar bana rehber olsun.

Çalışma arkadaşım bu şampuanı beğenerek kullanıyor ve saç dökülmesiyle başa çıkmada etkili olduğunu söylüyor. Ancak, herkesin saç tipi ve dökülme sorunu farklı olduğundan, başka kullanıcıların deneyimlerini de duymak istiyorum.

Bu nedenle, daha önce Vichy'nin saç dökülmesi karşıtı şampuanını kullanan var mı? Etkileri hakkında gerçek kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Saçlarım dökülmeye yatkın olduğundan, ürünü denemeden önce başkalarının tecrübelerini değerlendirmek istiyorum.

Vichy Dercos Energisant.jpg

Eczanede çalışan bir arkadaşım önermişti o zamanlar, hiç şampuan seçimlerinde iyi değildim. Son 6 yıldır vazgeçemediğim bir marka oldu. Kullanırken ilk yıkamada saçlarına böyle bir kalınlık geliyor gibi hissediyorsun. Saç derinin nefes almasından ne demek istediğimi anlayacaksın. :)

Ducray der susarım. Vichy benim saçlarıma çok fazla yaramadığı için bırakmıştım. Ama çevremde bu şampuandan memnun kalanlar var. Denemeden sana faydası olup olmayacağını bilemezsin. Herkesin saç yapısı farklı olduğundan ürünün etkileri de değişecektir

@Meri incelemiş olduğun bu ürün Türkiye'de en beğenilenler arasında olmanın yanı sıra Avrupa ülkelerinde 1 numaradır.

Yengemin tavsiyesiyle kullanmaya karar vermiştim. Anlatmak istediğim iyi yönde çok deneyimim var ama zamanım olmadığı için sadece düşünmeden kullanmaya başlayabilirsin diyorum.

Geri