Soru Vichy Şampuanları Saç Dökülmesiyle Mücadelede Gerçekten Etkili mi?

Ceylan

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,

Bugün sizlerle hem dertleşmek hem de Vichy markalı şampuan hakkında fikirlerinizi almak için buradayım.

Saçlarımdaki dökülmelerden inanılmaz derecede sıkıldım ve hatta bıkkınlık noktasına geldim. Urban markasının saç dökülmelerinde etkili olduğu iddia edilen mor serisini kullanıyorum; şampuanı, saç kremi ve toniği hepsi bir arada. Ancak, saçlarım hala aşırı derecede dökülüyor. Geçenlerde hastanede kan tahlili yaptırdım ve sonuçlarımın temiz çıktığını öğrendim. Bu durum karşısında neden böyle bir sorunla karşı karşıya olduğumu gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

Muayene eden doktor sadece AGA-K tabletlerini kullanmamın yeterli olacağını söyledi. Fakat saç dökülmesiyle ilgili bu kadar çok ürün ve tedavi seçeneği arasında doğru kararı almak bir insan için oldukça zorlayıcı. Bu nedenle, benimle aynı duruma düşmüş veya benzeri deneyimler yaşamış veya bu konuda bilgisi olan kişilerden başlıktaki sorum için cevaplamalar bekliyorum.

Vichy Dercos Şampuan gerçekten dökülmelere karşı etkili bir ürün müdür?

vichy-dercos-energisant-jpg.19

Ben doktorumun kullanmamı istemesi üzerine yeni başladım ama piyasa şampuanlarından kat kat iyi diyebilirim.

Saçında aşırı dökülme yaşanan kişilerin faydasını göreceği şampuandır. Yıllardır tek geçerim hiçte değişmedim. Şükürler olsun ki saçlarım çok sağlıklı.

Geri