Soru Xpecia Erkek Tablet Kullanırken Hormon Düzeyini Etkiler Mi?

Furkan Kayış

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Erkek tipi saç dökülmesiyle uzun süredir uğraşıyorum ve artık destek almam gerektiğini düşünüyorum. Xpecia Erkek Tablet’in içinde saw palmetto olduğunu öğrendim ve bu maddenin DHT'yi baskıladığını okudum. Açıkçası bu durum bende bazı soru işaretleri oluşturdu.

Bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra hormonel bir değişim hisseden oldu mu? Libido, ruh hali veya başka bir konuda fark yaşadınız mı?

Eğer düzenli kullandıysanız ve bu konuda bir yorumunuz varsa çok mutlu olurum. Hem saç kazanalım derken başka şeylerden olmayalım diye endişeliyim 😅

Ben ürünü düzenli kullananlardan biriyim, ama açık konuşmak gerekirse bende bir miktar istikrarsızlık yaptı. Zaman zaman isteksizlik hissettim, hatta istek olsa bile sertleşme problemi yaşadığım dönemler oldu. Tabii bu tür etkiler kişiden kişiye değişebilir, o yüzden sizin de deneyimlerinizi duymak isterim.

Hormonlarla ilgili etkiler kişiden kişiye değişir; bende yan etki yapan bir ürün sizde hiçbir sorun yaratmayabilir. Bu yüzden kulaktan dolma “şehir efsanelerine” fazla takılmadan denemek en doğrusu. Olumsuz bir durum yaşarsanız zaten bırakabilirsiniz.

Ben ürünü düzenli kullananlardan biriyim, ama açık konuşmak gerekirse bende bir miktar istikrarsızlık yaptı. Zaman zaman isteksizlik hissettim, hatta istek olsa bile sertleşme problemi yaşadığım dönemler oldu. Tabii bu tür etkiler kişiden kişiye değişebilir, o yüzden sizin de deneyimlerinizi duymak isterim.
Hormonlarla ilgili etkiler kişiden kişiye değişir; bende yan etki yapan bir ürün sizde hiçbir sorun yaratmayabilir. Bu yüzden kulaktan dolma “şehir efsanelerine” fazla takılmadan denemek en doğrusu. Olumsuz bir durum yaşarsanız zaten bırakabilirsiniz.
Bu soruyu sormamın ardından kullanmaya başladım, yaklaşık 2–3 haftadır sabah akşam düzenli olarak alıyorum. Şu an için bende herhangi bir isteksizlik ya da olumsuz bir durum yok. Ancak en az 6 ay kullanmam gerektiği için ilerleyen süreçte neler yaşanır, şimdiden kestirmek zor. Yorumlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Kullanmaya devam ettikçe, özellikle 2–3 ay sonra tekrar bir güncelleme yaparım. Herkese teşekkürler!

Geri