Soru Yağlı Saçlar İçin Hangi Ürünler Gerçekten Etkili?

Semra

Kayıtlı Üye
Selam, yağlı saçlarım nedeniyle sürekli ürün arayışı içindeyim. Şampuanlar, saç kremleri, saç maskeleri derken birçok ürün denedim ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Sizce yağlı saçlar için hangi ürünler gerçekten etkili? Uzun süreli kullanımda memnun kaldığınız ürünler var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Yağlı saçlar için gerçekten etkili bulduğum ürünlerden biri Kérastase Specifique Bain Divalent - Yağlanma Karşıtı Şampuan. Bu şampuan, saç derisindeki fazla yağı nazikçe temizlerken saç uçlarını nemlendirmeyi başarıyor. Saçlarımın daha uzun süre temiz ve taze kalmasını sağlıyor. Ayrıca, Lush Jumping Juniper Shampoo Bar da favorilerim arasında. Doğal içerikleri sayesinde saç derisini dengeleyip saçlarımın çabuk yağlanmasını önlüyor.

Benim yağlı saçlar için en etkili bulduğum ürün, Neutrogena T/Gel Therapeutic Şampuan. Hem kepeği önlüyor hem de yağlı saç derisini dengelemeye yardımcı oluyor. Ayrıca, Briogeo Scalp Revival Charcoal + Tea Tree Scalp Treatment saç derisini ferahlatıp, fazla yağ üretimini kontrol altına alarak saçlarımın daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. Bu ürünlerin düzenli kullanımı, saçlarımın yağlanma süresini uzatıyor.

Geri