Soru Yaz Tatilinde Saçlarımızı Kurtaracak Ürün Önerilerinize Açığız!

Dilek Şahinoğlu

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar,

Haziran ortasında dört yakın arkadaş Antalya’dan başlayıp Bodrum’a uzanan mini bir tatil planladık. Malum, bol bol denize gireceğiz, güneşin ve tuzlu suyun tadını çıkaracağız ama bir yandan da saçlarımızı korumak istiyoruz.

Geçen sene deniz sonrası saç uçlarım ciddi şekilde kuruyup yıpranmıştı, tatil dönüşü kestirmek zorunda kalmıştım. Bu yıl biraz daha bilinçli ilerlemek istiyoruz. Özellikle deniz ve güneşin etkisini azaltacak, saçları nemde tutacak yağ, serum veya durulanmayan bakım kremi önerileriniz varsa çok seviniriz.

Kendi rutinime biberiye suyu eklemeyi düşünüyorum ama yazın nasıl etkiler bilemedim, kullanan varsa yorumlara açığım.

Bu arada saç tiplerimiz genelde dalgalı ve ince telli. Elektriklenmeye de çok meyilli.

Şimdiden teşekkürler, tatil öncesi önerilerinizi not alıp valize öyle koyacağım!

Herkese keyifli tatiller ve sağlıklı saçlar!

Selam canım!

Rotanız şahane, bayıldım valla! Antalya’dan Bodrum’a deniz, kum, güneş üçlüsü tam bir yaz rüyası ama saçlar için kabus olabiliyor gerçekten. Geçen yaz ben de Ayvalık tarafındaydım, her gün deniz sonrası saçlarım keçe gibi olmuştu, serum sürmeden tarayamaz hale geldim.

Senin gibi ince telli ve dalgalı saça sahip biri olarak birkaç ürünle baya rahat ettim, onları hemen paylaşayım:
  • Gliss Oil Elixir (durulanmayan): Hafif yapılı ama ciddi nem veriyor.
  • Urban Care Coconut & Keratin Sprey: Tuzlu su sonrası sıkıyorum, mis gibi kokuyor ve yumuşatıyor.
  • Tatilde klasik ama etkili bir yöntem: zeytinyağı + argan yağı karışımı. Güneşlenirken uçlara sürüyorum, maske gibi oluyor.
Biberiye suyu da güzel fikir bu arada! Ben kışın kullanıyorum ama yazın denizle birleşince biraz kurutabiliyor, yanında nemlendirici bir yağ kullanırsan harika olur.

Şimdiden harika bir tatil diliyorum size, dönüşte saçlar hâlâ ışıl ışıl kalsın!

Bol bol fotoğraf çekin, anın tadını çıkarın!

Güneşten koruyucu şapka da unutmayın kızlar!

Sevgiler! ✨❤️

Selam canım!

Rotanız şahane, bayıldım valla! Antalya’dan Bodrum’a deniz, kum, güneş üçlüsü tam bir yaz rüyası ama saçlar için kabus olabiliyor gerçekten. Geçen yaz ben de Ayvalık tarafındaydım, her gün deniz sonrası saçlarım keçe gibi olmuştu, serum sürmeden tarayamaz hale geldim.

Senin gibi ince telli ve dalgalı saça sahip biri olarak birkaç ürünle baya rahat ettim, onları hemen paylaşayım:
  • Gliss Oil Elixir (durulanmayan): Hafif yapılı ama ciddi nem veriyor.
  • Urban Care Coconut & Keratin Sprey: Tuzlu su sonrası sıkıyorum, mis gibi kokuyor ve yumuşatıyor.
  • Tatilde klasik ama etkili bir yöntem: zeytinyağı + argan yağı karışımı. Güneşlenirken uçlara sürüyorum, maske gibi oluyor.
Biberiye suyu da güzel fikir bu arada! Ben kışın kullanıyorum ama yazın denizle birleşince biraz kurutabiliyor, yanında nemlendirici bir yağ kullanırsan harika olur.

Şimdiden harika bir tatil diliyorum size, dönüşte saçlar hâlâ ışıl ışıl kalsın!

Bol bol fotoğraf çekin, anın tadını çıkarın!

Güneşten koruyucu şapka da unutmayın kızlar!

Sevgiler! ✨❤️
@Gülçin Tunç, cevabın için çok teşekkür ederim! Hemen bu iki ürünü inceliyorum, çünkü gerçekten çok fazla zamanımız kalmadı. Bakım çantamı hazırlarken mutlaka eklemem gerekiyor. Sonuçta senin de söylediğin gibi bilindik ve güvenilir markalardan bahsetmişsin.

Eline emeğine sağlık, çok yardımcı oldun! 🫶🏽

Geri