Soru Yıpranmış Saçlar İçin Saf İlik Yağı Kullanımı ve Sonuçları

Nermin

Kayıtlı Üye
Saçlarım son zamanlarda çok yıprandı ve sağlıksız görünüyor. Özellikle fön ve düzleştirici kullanımı sonrası saç uçlarımda ciddi kırıklar oluştu. Doğal bir çözüm arayışına girdim ve saf ilik yağı ile ilgili çok şey duydum. Ancak nasıl kullanmam gerektiği ve ne kadar süre sonra sonuç alabileceğim konusunda kararsızım.

Soru: Yıpranmış saçlar için saf ilik yağı kullananlar, ne kadar süre sonra sonuç almaya başladınız?

Yıpranmış saçlarım için saf ilik yağını kullanmaya başladığımda, ilk etkilerini yaklaşık iki hafta içinde görmeye başladım. İlk başlarda saçlarım daha yumuşak ve parlak görünmeye başladı. Düzenli kullanımın ardından, yaklaşık bir ay sonra kırıklarımda azalma ve genel saç sağlığımda belirgin bir iyileşme fark ettim. Haftada iki kez kullanıyorum ve her uygulamadan sonra saçlarımı daha canlı ve güçlü hissediyorum.

Saf ilik yağını yıpranmış saçlarım için kullanmaya başladım ve yaklaşık üç hafta sonra sonuç almaya başladım. İlk başta saçlarımda ekstra bir nemlenme ve yumuşaklık hissettim. Zamanla saç uçlarındaki kırılmalar azaldı ve saçlarım daha dolgun görünmeye başladı. Haftada bir defa düzenli olarak uyguluyorum ve şu an iki aydır kullanıyorum. Saçlarımın eski sağlığına kavuştuğunu görmek gerçekten harika!

Geri