Acnegen tedavisini bitireli neredeyse üç ay oldu. Cildim toparlandı ama saçlarım hâlâ o eski canlılığında değil. Teller ince, mat ve kolay kırılıyor. Eskiden fön çekmeden bile parlak duran saçlarım şimdi sanki hacmini kaybetmiş gibi. Doktorum bunun geçici olduğunu, vücudun yağ dengesinin normale dönmesinin zaman aldığını söyledi. Ama bu kadar zaman geçmesine rağmen pek bir değişiklik göremeyince ister istemez endişelenmeye başladım.
Bazı forumlarda “6 ay sonra tamamen toparlanıyor” diyenler var, bazılarıysa “saç yapım kalıcı olarak değişti” yazmış. İnsan hangi gruba gireceğini bilemiyor. Ben biotin ve çinko takviyesi kullanıyorum, haftada bir nem maskesiyle destekliyorum ama süreç yavaş ilerliyor.
Yine de saçın kendini yenileyen bir yapısı olduğuna inanmak istiyorum. Belki de sadece sabır işi.
Sizce Acnegen sonrası saç kalitesi gerçekten tamamen eski haline döner mi?
Bu dönemi yaşamış olanlar, ne kadar sürede fark gördü?
Bazı forumlarda “6 ay sonra tamamen toparlanıyor” diyenler var, bazılarıysa “saç yapım kalıcı olarak değişti” yazmış. İnsan hangi gruba gireceğini bilemiyor. Ben biotin ve çinko takviyesi kullanıyorum, haftada bir nem maskesiyle destekliyorum ama süreç yavaş ilerliyor.
Yine de saçın kendini yenileyen bir yapısı olduğuna inanmak istiyorum. Belki de sadece sabır işi.
Sizce Acnegen sonrası saç kalitesi gerçekten tamamen eski haline döner mi?
Bu dönemi yaşamış olanlar, ne kadar sürede fark gördü?