Aknetrent tedavisine başladığımdan beri saç bakımımı tamamen yeniden düzenlemek zorunda kaldım. Eskiden ne kullansam işe yarardı ama şimdi saçım çok daha hassas. İlk haftalarda saç tellerim kurudu, uçlar sertleşti, saç derim gerginleşti. Önce “mevsimsel değişim” sandım, ama sonra fark ettim ki Aknetrent sadece ciltte değil, saç derisinin yağ dengesinde de ciddi değişim yaratıyor.
Yani artık güçlü formüller değil, yumuşak ve nemlendirici içerikler gerekiyor. Fakat işte burada zorlanıyorum — fazla ürün kullanınca saç ağırlaşıyor, az kullanınca kuruluk artıyor. O yüzden dengeli bir rutin kurmak gerçekten önemli.
Ben şu an sülfatsız şampuan, haftalık argan yağı bakımı ve ara sıra panthenol içeren krem kullanıyorum. Ama emin olamıyorum, doğru mu yapıyorum?
Sizce Aknetrent tedavisi sürecinde en doğru saç bakım rutini nasıl olmalı?
Saç derisini korurken nemi dengeleyen, dökülmeyi de azaltan etkili bir plan var mı?
Yani artık güçlü formüller değil, yumuşak ve nemlendirici içerikler gerekiyor. Fakat işte burada zorlanıyorum — fazla ürün kullanınca saç ağırlaşıyor, az kullanınca kuruluk artıyor. O yüzden dengeli bir rutin kurmak gerçekten önemli.
Ben şu an sülfatsız şampuan, haftalık argan yağı bakımı ve ara sıra panthenol içeren krem kullanıyorum. Ama emin olamıyorum, doğru mu yapıyorum?
Sizce Aknetrent tedavisi sürecinde en doğru saç bakım rutini nasıl olmalı?
Saç derisini korurken nemi dengeleyen, dökülmeyi de azaltan etkili bir plan var mı?