Ali Keskin
Kayıtlı Üye
Selam millet,
Bir süredir araştırıyorum, ama kafam biraz karıştı. Özellikle Amazon’da satıcı olmak isteyen biri olarak nereden başlamam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Benim aklımdaki kategori yine güzellik, cilt bakımı ve saç bakım ürünleri üzerine.
Ama sorularım çok:
Bu işe hevesliyim ama adım atmadan önce Amazon’da satış yapanların tecrübelerini duymak istiyorum.
Tecrübeli arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!
Bir süredir araştırıyorum, ama kafam biraz karıştı. Özellikle Amazon’da satıcı olmak isteyen biri olarak nereden başlamam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Benim aklımdaki kategori yine güzellik, cilt bakımı ve saç bakım ürünleri üzerine.
Ama sorularım çok:
- Amazon’da satış yapmak için şirket kurmak şart mı yoksa bireysel olarak da başlanabiliyor mu?
- Amazon Türkiye ile Amazon Global arasında fark ne, hangisi daha mantıklı olur?
- Komisyon oranları ve kargo süreçleri nasıl işliyor?
- Başlangıçta FBA (Fulfillment by Amazon) kullanmak gerekir mi, yoksa kendim kargo yönetsem yeter mi?
- Küçük satıcıların şansı var mı yoksa tamamen büyük markaların domine ettiği bir platform mu?
Bu işe hevesliyim ama adım atmadan önce Amazon’da satış yapanların tecrübelerini duymak istiyorum.
Tecrübeli arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!