Ameliyatsız Gıdı Eritme Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır?

Neval Erdoğdu

Kayıtlı Üye
Aynaya her baktığımda en çok rahatsız olduğum bölge artık yüzüm değil, gıdı kısmı olmaya başladı. Ne kadar kilo versem de bu bölge bir türlü toparlanmıyor. Cerrahi müdahaleden çekindiğim için son zamanlarda ameliyatsız gıdı eritme yöntemlerini araştırıyorum. Ancak internette o kadar çok farklı bilgi var ki, hangisinin gerçekten işe yaradığını anlamak zor.

Bazı uzmanlar radyofrekans, HIFU (Focus Ultrason) veya iğneli lipoliz gibi işlemlerin gıdı bölgesindeki yağ dokusunu eritip cildi sıkılaştırdığını söylüyor. Kimisi birkaç seansta fark ettiğini, kimisi de “hiç etkisi olmadı” diyor. Sanırım burada önemli olan, cildin elastikiyet durumu ve yağ oranı.

Benim gıdı bölgem çok belirgin değil ama fotoğraflarda rahatsız edici bir görüntü oluşuyor. Kalıcı sonuç alabilir miyim, yoksa bu işlemler sadece geçici mi etkili oluyor, emin değilim.

Gerçekten ameliyatsız gıdı eritme yöntemleri işe yarıyor mu?

Ve bu sonuçlar uzun süre kalıcı olabiliyor mu?

Ben radyofrekans yaptırdım, 4 seans sonunda fark belirginleşti. Gıdım küçüldü, cilt daha sıkılaştı. Etkisi kalıcı ama düzenli bakım şart.

Oyla 0
Ben Focus Ultrason tercih ettim. İlk başta çok fark etmedim ama üçüncü ayda belirgin şekilde toparlandı. Kalıcılığı için yılda bir yenilemek gerekiyor.

Oyla 0
Gıdı bölgesindeki sonuç kişiden kişiye değişiyor. Ben lipoliz yaptırdım, yağlar azaldı ama cilt biraz gevşedi. Sonra HIFU ile toparlandı.

Oyla 0
Benim gıdım hafifti, sadece 2 seans HIFU yaptırdım. Şu an oldukça belirgin bir sıkılaşma var. Kalıcılığı beslenme düzeniyle de çok bağlantılı.

Oyla 0
Ben sporla giderememiştim, radyofrekans sonrası fark ettim. İlk seans bile toparlama sağladı. Şu anda 6. aydayım, hâlâ etkisi devam ediyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt