Ameliyatsız Yüz Estetiği Kaç Seansta Tamamlanır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selin

Kayıtlı Üye
Bir süredir yüzümdeki sarkma ve ince çizgiler beni rahatsız ediyor. Cerrahi bir operasyon istemediğim için ameliyatsız yüz estetiği işlemlerine yöneldim. Ancak en çok kafama takılan şey, bu uygulamaların kaç seansta tamamlandığı ve etkisinin ne kadar sürdüğü. Her yerde farklı bilgiler var, net bir cevap bulamadım.

Bazı uzmanlar tek seansta fark edileceğini söylüyor, bazıları ise “en iyi sonuç için 3-4 seans gerekir” diyor. Kullanılan yöntem de sonucu değiştiriyormuş; örneğin Focus Ultrason ve radyofrekans genelde tek seansta uygulanıyor ama ip askı veya dolgu gibi işlemler farklı aralıklarla yenilenebiliyor.

Benim amacım yüzümün doğal ifadesini koruyarak daha dinç görünmek. Ama eğer birkaç seans gerekiyorsa, sürecin nasıl işlediğini de bilmek istiyorum.

Gerçekten ameliyatsız yüz estetiği tek seansta tamamlanabilir mi, yoksa uzun vadeli etki için düzenli tekrar şart mı?

Ben Focus Ultrason yaptırdım, tek seans yeterli oldu. Etkisi 2 ay sonra belirginleşti ve 1 yıldan uzun sürdü. Her cilt tipinde farklı ama bende gayet kalıcıydı.

Oyla 0
Ben radyofrekans yaptırdım, 4 seans uygulandı. Her seansta fark biraz daha arttı. Kalıcılığı için yılda bir bakım seansı öneriliyor, bence buna değer.

Oyla 0
Ben ip askı işlemi yaptırdım, tek seansta tamamlandı. Ancak etkisi 1,5 yıl kadar sürüyor. Sonrasında yenilemek gerekebilir, ama yüzüm çok doğal duruyor.

Oyla 0
Benim cildim gevşek olduğu için 3 seans Focus Ultrason uygulandı. Her biri 1 ay arayla yapıldı. Üçüncü seans sonunda yüzüm çok daha toparlanmıştı.

Oyla 0
Ameliyatsız işlemlerde seans sayısı kişiye göre değişiyor. Ben dolgu ve botoks kombinasyonu yaptırdım, tek seansta tamamlandı. Sonuçtan çok memnunum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt