Ankara Saç Ekimi Merkezleri Fiyat Performans Açısından Nasıl?

Levent Doğan

Kayıtlı Üye
Saç ekimi araştırırken insanın en çok kafasını karıştıran konulardan biri de fiyat–performans meselesi oluyor. Ankara’daki merkezlere baktığımda fiyatların İstanbul’a göre biraz daha dengeli olduğu söyleniyor ama bu gerçekten sonuçlara yansıyor mu emin değilim. Uygun fiyatlı olup iyi sonuç veren merkezler var mı, yoksa “ucuz etin yahnisi” durumu mu yaşanıyor bunu anlamaya çalışıyorum.

Benim için önemli olan sadece en ucuz fiyat değil; verilen paranın karşılığında alınan hizmet, ilgi ve sonuç. Operasyon günü, kullanılan teknikler, doktorun tecrübesi ve operasyon sonrası takip gibi unsurların hepsi bu işin parçası. Ankara’da fiyatlar makul ama performans da aynı oranda tatmin edici mi, yoksa arada ciddi farklar oluyor mu bunu merak ediyorum.

Ankara’da saç ekimi yaptırmış olanların fiyat–performans değerlendirmeleri karar vermemde çok etkili olur.

Ankara’daki saç ekimi merkezlerini fiyat–performans açısından nasıl değerlendiriyorsunuz, verdiğiniz paraya değdi mi?

Ben Ankara’da saç ektirdim ve fiyat–performans açısından memnunum. İstanbul’a göre daha uygun bir rakama yaptırdım ama sonuçtan ödün vermedim. Klinik çok lüks değildi ama işini düzgün yaptı, benim için önemli olan da buydu.

Oyla 0
Bence Ankara bu konuda avantajlı. Aşırı pahalı merkezler az ama çok ucuz olanlara da dikkat etmek lazım. Ben orta seviyede fiyat veren, detaylı planlama yapan bir klinik seçtim. Sonuçtan memnunum.

Oyla 0
Fiyat–performans tamamen beklentiyle alakalı. Ben mucize beklemedim. Önler dolsun, saç çizgisi doğal olsun yeter dedim. Bu beklentiyle Ankara’da verdiğim paranın karşılığını aldım.

Oyla 0
Ucuz diye tercih ettiğim bir merkezi son anda eledim çünkü ilgi ve açıklamalar zayıftı. Biraz daha pahalı olan ama güven veren bir yer seçtim. Şu an dönüp baktığımda doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

Oyla 0
Ankara’da saç ekimi bence fiyat–performans açısından mantıklı ama araştırma şart. Aynı fiyat aralığında çok farklı sonuçlar çıkabiliyor. Doktor odaklı düşünenler genelde daha memnun kalıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt