Ankara’da Saç Ekimi Yaptıranlar Gerçek Deneyimlerini Paylaşabilir Mi?

Nihat Nalbantoğlu

Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırmayı düşünen biri olarak İstanbul kadar Ankara seçeneğini de ciddi ciddi değerlendiriyorum. Ankara’da daha az merkez var gibi görünüyor ama bu durum bir yandan da “daha kontrollü ve doktor odaklı çalışılıyor olabilir mi?” sorusunu aklıma getiriyor. İnternette Ankara ile ilgili yorumlar İstanbul kadar fazla değil, bu da karar vermeyi biraz zorlaştırıyor.

Benim asıl merak ettiğim şey, Ankara’da saç ekimi yaptıranların gerçek deneyimleri. Yani reklamdan, klinik tanıtımından bağımsız olarak süreci yaşamış insanların artısıyla eksisiyle neler yaşadıkları. Operasyon günü nasıldı, sonrası takip edildi mi, sonuçlar doğal oldu mu, uzun vadede memnuniyet devam ediyor mu bunları bilmek istiyorum. Özellikle 1 yıl ve sonrası sonuçlar benim için çok önemli.

Ankara’da saç ekimi yaptırıp süreci tamamlamış olanların deneyimleri, bu şehirde yaptırmayı düşünenler için çok yol gösterici olur.

Ankara’da saç ekimi yaptıranlar, süreci ve sonuçları dürüstçe anlatabilir mi, gerçekten memnun kaldınız mı?

Ankara’da yaptıran biri olarak şunu söyleyebilirim: Reklam çok yok ama işini iyi yapan merkezler var. Benim gittiğim yerde günde çok az hasta alıyorlardı. Bu da bana güven verdi. 1 yıl sonunda saç çizgim oturdu, yoğunluk da beklentimi karşıladı.

Oyla 0
Benim deneyimim genel olarak olumluydu ama süreç sabır istiyor. Ankara’da yaptırdım, ilk aylar moral bozucuydu ama 6. aydan sonra saçlar çıkmaya başlayınca rahatladım. Şu an ekim yaptırdığım belli olmuyor, bu benim için en önemli kriterdi.

Oyla 0
Ankara’da saç ekimi yaptırmanın avantajı bence daha sakin bir süreç olması. İstanbul’daki gibi seri üretim havası yoktu. Doktorla birebir iletişim kurabildim. Dezavantajı ise merkez sayısının az olması, iyi araştırmak şart.

Oyla 0
Benim memnuniyetim beklentimle doğru orantılı oldu. Ankara’da mucize beklemeden girdim sürece. Ön taraf doldu, tepe toparladı. Şu an geriye dönüp baktığımda “iyi ki Ankara’da yaptırmışım” diyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt