Ankara’da Saç Ekimi Yaptırıp Pişman Olan Var Mı?

Mahmut Köse

Kayıtlı Üye
Saç ekimiyle ilgili okuduklarımın çoğu memnuniyet odaklı ama açık konuşmak gerekirse pişman olanların deneyimleri de en az memnun olanlar kadar önemli. Çünkü herkesin sonucu mükemmel olmuyor ve bu işin bir de olumsuz tarafı var. Ankara’da saç ekimi yaptırmayı düşünen biri olarak, gerçekten pişmanlık yaşayan var mı, varsa neden pişman olmuşlar bunu bilmek istiyorum.

Pişmanlık derken sadece “beklentim yüksekti” değil; yanlış merkez seçimi, yetersiz yoğunluk, yapay saç çizgisi, donör alanın zarar görmesi gibi ciddi sorunları kastediyorum. Çünkü bunlar geri dönüşü zor şeyler. Ankara genelde daha sakin, daha doktor odaklı anlatılıyor ama her yerde olduğu gibi burada da hatalı sonuçlar olabilir diye düşünüyorum.

Bu yüzden özellikle olumsuz deneyim yaşayanların dürüst yorumları karar vermemde çok etkili olur.

Ankara’da saç ekimi yaptırıp pişman olan var mı, pişmanlığın sebebi neydi ve sizce nerede hata yaptınız?

Ben açıkçası kısmen pişman olanlardanım. Ankara’da yaptırdım ama beklentimi iyi anlatamamışım. Ön taraf doldu ama saç çizgisi beklediğimden daha düz oldu. Keşke planlama aşamasında daha detaylı konuşsaydım. Merkezden çok iletişim eksikliği pişmanlığa yol açtı.

Oyla 0
Benim pişmanlığım şehirle değil, merkez seçimiyle alakalıydı. Ankara’da ucuz diye bir yere gittim ve sonuç hayal kırıklığı oldu. Donör alanım gereksiz yere yoruldu. Keşke fiyat yerine doktoru önceliklendirseydim.

Oyla 0
Ben tamamen pişman değilim ama “daha iyisi olabilirdi” diyorum. Ankara’da yaptırdım, sonuç fena değil ama yoğunluk beklentimin altında kaldı. Sonradan öğrendim ki donör kapasitem sınırlıymış, bunu baştan bilmek isterdim.

Oyla 0
Benim pişmanlığım acele karar vermekten oldu. Ankara’da birkaç yerle görüşüp hemen karar verdim. Süreci biraz daha araştırıp karşılaştırma yapsaydım daha doğru bir yer seçebilirdim. Sabırsızlık bana pahalıya patladı.

Oyla 0
Şunu net söyleyebilirim: Ankara’da pişman olan da var, memnun olan da. Benim pişmanlığım yanlış beklenti ve eksik araştırmadan kaynaklandı. Şehre değil, kendi karar sürecime kızıyorum. Doğru araştırmayla bu pişmanlıklar büyük ölçüde önlenebilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt