Simay Balcı
Kayıtlı Üye
İtiraf edeyim, bu postu biraz gülerek yazıyorum çünkü hem komik hem düşündürücü bir olay yaşadık. Yakın arkadaşım geçen yaz dudak dolgusu yaptırdı ve bir akşam buluşmasında konuşurken dudağının bir kenarı hafif yukarıda kalıyordu. Yani resmen asimetrik bir ifade oluşmuştu. Kendisi çok pozitif biri olduğu için hepimiz güldük, o da doktorunu arayıp rötuşla çözdü durumu. Ama bu olay sonrası bende bir çekince oluştu: "Ya bana da olursa?"
Bu yüzden aylarca araştırma yaptım. Instagram’daki “öncesi-sonrası” fotoğraflar, Google’da “dudak dolgusu hataları”, forumlarda yazılan korku dolu deneyimler... Sonra tam tersine, o kadar doğal yapılmış dolgular gördüm ki inanamadım.
Belli ki mesele sadece işlem değil, uzman seçimi, teknik ve malzeme de çok belirleyici.
Asimetrik dolgu riski yaşamamak için hangi kriterlere dikkat ediyorsunuz? Doktorun tecrübesi mi yoksa dolgu markası mı daha önemli sizce?
Bu yüzden aylarca araştırma yaptım. Instagram’daki “öncesi-sonrası” fotoğraflar, Google’da “dudak dolgusu hataları”, forumlarda yazılan korku dolu deneyimler... Sonra tam tersine, o kadar doğal yapılmış dolgular gördüm ki inanamadım.
Belli ki mesele sadece işlem değil, uzman seçimi, teknik ve malzeme de çok belirleyici.