Bacak Estetiği ile Diz ve Uyluk Bölgesi de Şekillendirilebilir Mi?

Birsen Sözlü

Kayıtlı Üye
Benim en büyük sıkıntım sadece bacak kalınlığı değil, diz üstü ve uyluk bölgesindeki orantısızlık. Ne giyersem giyeyim o bölge hep dikkat çekiyor. O yüzden merak ettim: Bacak estetiği sadece alt kısma mı uygulanıyor, yoksa diz ve uyluk da şekillendirilebiliyor mu?

Doktorların açıklamalarına göre evet, bacak estetiği sadece inceltme işlemi değil, aynı zamanda tüm bacak hattını yeniden dengeleme operasyonu. Yani diz çevresi, uyluk ve bilek bölgesi bir bütün olarak ele alınıyor. Bu sayede bacak daha uzun ve düzgün görünüyor.

Bazı durumlarda sadece diz çevresindeki yağ alınabiliyor, bazı durumlarda da uyluk iç kısmı toparlatılıyor. Böylece bacak boyunca çizgi gibi bir zarafet elde ediliyor.

Bence bu detay çok önemli, çünkü tek bölgeye yapılan müdahale bazen dengesiz bir görünüm yaratabiliyor.

Sizce bacak estetiğinde diz ve uyluk bölgesine de dokunmak şart mı, yoksa sadece alt bacakla istenen sonuç alınabilir mi?

Benim işlemim diz ve uyluk bölgesineydi. Doktorum orantıya çok dikkat etti. Sadece alt bacakla yapsaydık görünüm tam olmazdı. Gerçekten fark yaratıyor.

Oyla 0
Ben de aynı soruyu sormuştum. Sadece alt bacakla değil, diz çevresiyle birlikte yapılınca görüntü çok daha doğal oluyor. Orantı önemli.

Oyla 0
Evet, bacak estetiğinde diz ve uyluk da şekillendirilebiliyor. Benim işlemim bu şekildeydi, sonuç olarak bacak çizgim daha düzgün ve dengeli hale geldi.

Oyla 0
Çözüm
Benim sadece diz çevreme uygulama yapıldı. Küçük bir işlemdi ama büyük fark yarattı. Herkesin ihtiyacı farklı, doktor buna göre yönlendiriyor.

Oyla 0
Benim bacaklarımın üst kısmı kalındı, uyluk bölgesine müdahale edildi. Alt bacakla birlikte yapıldığında sonuç gerçekten daha zarif duruyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt