Bacak Estetiği Kimlere Uygulanır, İnce Bacak Görünümü Nasıl Elde Edilir?

Binnur Kaya

Kayıtlı Üye
Her zaman uzun, ince ve orantılı bacaklara sahip olmayı hayal ettim. Ama ne kadar spor yapsam da bacaklarımın şekli bir türlü istediğim gibi olmadı. Özellikle diz üstü bölgemdeki kalınlık beni rahatsız ediyordu. O yüzden bacak estetiği konusunu araştırmaya başladım. Açıkçası ilk başta sadece liposuction sanıyordum ama meğerse bu işlem çok daha kapsamlıymış.

Doktorlar bacak estetiğini genelde bacak kalınlığı, orantısızlık, eğrilik veya cilt sarkması gibi sorunları olan kişilere öneriyor. Yani sadece zayıf görünmek değil, vücut hatlarını dengelemek amaçlanıyor. Bazen yağ alınarak incelme sağlanıyor, bazen de dolgu ya da yağ enjeksiyonuyla daha düzgün bir form elde ediliyor.

Benim gibi spor yapmasına rağmen bölgesel fazlalıklarından kurtulamayanlar için oldukça etkili bir yöntem gibi duruyor. Özellikle diz içi, uyluk ve bilek arasındaki orantı bu operasyonla çok daha belirgin hale geliyormuş.

Benim aklımdaki en büyük soruysa şu: Gerçekten bu operasyonla bacaklar doğal şekilde inceliyor mu, yoksa o fotoğraflardaki pürüzsüz görünüm biraz fazla mı abartılıyor?

Ben diz içlerimden liposuction yaptırdım, sonuç inanılmaz doğal oldu. Bacaklarım uzun ve ince görünüyor. Denge çok önemli, fazla alınırsa yapay durabiliyor.

Oyla 0
Benim bacaklarımın üst kısmı kalındı, sadece o bölgeye uygulama yapıldı. Şu an daha orantılı duruyor. İncelik değil, şekil kazanmak asıl amaç.

Oyla 0
Bacak estetiği sadece inceltmek değil, orantı sağlamak için yapılır. Benim uyluk bölgem toparlandı, diz çevresi şekillendi. Doğal ama belirgin bir fark yarattı.

Oyla 0
Çözüm
Sporla toparlanmayan bölgeler için harika bir çözüm. Ben yıllarca denedim, sonuç alamadım. Bacak estetiğiyle form çok değişiyor, özellikle yazın fark ediliyor.

Oyla 0
Benim bacaklarım orantısızdı, sadece iç kısmına işlem yapıldı. Şu an çok daha dengeli duruyor. Abartılı bir incelme değil, doğal bir zarafet oluştu.

Oyla 0
Geri
Üst Alt