Bacak ve Kol Sıkılaştırmada Ameliyatsız Yöntemler Nelerdir?

Sevilay

Kayıtlı Üye
Son birkaç yılda spor yapsam da özellikle iç bacak ve kol bölgesinde sarkma fark ettim. Kaslar güçlü ama ciltteki gevşeklik rahatsız edici. Ameliyat düşünmüyorum, o yüzden ameliyatsız yöntemleri araştırmaya başladım. Fakat hangi yöntemin gerçekten etkili olduğunu anlamak hiç kolay değil.

Bazı yerlerde radyofrekans, bazı yerlerde de HIFU (Focus Ultrason) öneriliyor. Bu işlemler cilt altına ısı enerjisi vererek kolajen üretimini artırıyormuş. Böylece cilt sıkılaşıyor, zamanla daha gergin hale geliyormuş. Uzmanlar 4–6 seans sonrasında kalıcı fark oluştuğunu söylüyor. Ancak kimi “tek seansta toparlandım” diyor, kimi “ancak birkaç ay sonra fark ettim” diyor.

Benim hedefim bacak ve kolların daha diri görünmesi, abartılı bir incelme değil.

Gerçekten bu yöntemlerle kol ve bacak sarkmalarını ameliyatsız şekilde toparlamak mümkün mü?

Bu işlemleri deneyen varsa, kaçıncı seanstan sonra sonuç aldınız?

Ben radyofrekans yaptırdım, 5 seans sonunda fark ettim. Özellikle kol altındaki gevşeklik azaldı. Düzenli yaptırınca etkisi uzun sürüyor.

Oyla 0
Ben Focus Ultrason tercih ettim. İlk seansta hafif fark gördüm ama asıl etki üçüncü ayda ortaya çıktı. Şu anda cildim çok daha sıkı.

Oyla 0
Ben iki yöntemden de denedim, en çok radyofrekans işe yaradı. Bacak içi kısmında belirgin toparlanma oldu. Tekrar seanslarıyla kalıcılık artıyor.

Oyla 0
Benim kollarımda sarkma vardı, 6 seans yaptırdım. Üçüncü seanstan sonra fark edilir bir sıkılaşma oldu. Sporla destekleyince sonuç mükemmel.

Oyla 0
Bu işlemler mucize yaratmıyor ama düzenli yapılınca çok etkili. Ben bacak bölgemde HIFU yaptırdım, cildim daha pürüzsüz ve gergin görünüyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt