Bitkisel Saç Dökülmesi Losyonları İşe Yarıyor Mu?

Yaren Akkuş

Kayıtlı Üye
Kimyasal içerikli ürünlerden biraz çekiniyorum. Bu yüzden son zamanlarda bitkisel saç dökülmesi losyonları ilgimi çekiyor. Özellikle ısırgan otu, sarımsak özü, argan yağı, ginseng gibi doğal içeriklere sahip losyonlar çok övülüyor.

Ama bazı yorumlarda “bitkisel ürünler çok yavaş etki ediyor, sabır istiyor” deniyor. Yine de uzun vadede daha güvenli olduklarını düşünüyorum. Mesela Bioxcin, Phyto, Herbal Essences, Yves Rocher gibi markaların bitkisel içerikli losyonları var.

👉 Siz bitkisel saç dökülmesi losyonlarını denediniz mi, gerçekten işe yarıyor mu?

Ben Bioxcin Forte kullandım. Bitkisel içerikli olduğu için daha güvenli hissettirdi. Düzenli kullanımda saç dökülmem azaldı. Ama sabırlı olmak gerekiyor.

Oyla 0
Benim tercihim Phyto Phytolium oldu. İçeriğinde bitkisel özler var. 2 ayda etkisini gördüm. Saçım daha güçlü hissettiriyor.

Oyla 0
Ben doğal ürünleri seviyorum. Yves Rocher Anti-Chute Lotion kullandım. Saç derimi rahatlattı, dökülmem azaldı. Ama mucize beklememek lazım.

Oyla 0
Ben Herbal Essences Aloe & Ginseng Lotion kullandım. Saçımda hafif bir dolgunluk oldu. Bitkisel ürünler daha uzun vadede sonuç veriyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt