Boyalı Saçlar İçin En İyi Saç Maskesi Önerileri

Sibel

Kayıtlı Üye
Saçını boyatan herkesin en büyük sorunu rengin çabuk akması ve saçın kuruması. Benim de aynı problemim var. Kuaförden çıktıktan birkaç hafta sonra saçım matlaşıyor ve sertleşiyor. Saç kremi kullanıyorum ama yeterli olmuyor. Boyalı saç için özel saç maskelerinin daha etkili olduğunu duydum.

Özellikle sülfatsız ve keratin içerikli maskeler öneriliyor. Ayrıca mor pigmentli maskeler sarı saçlardaki turunculaşmayı önlüyormuş. Piyasada Elseve Color-Vive Mask, Pantene Color Protect Mask, Moroccanoil Color Continue Mask, Kerastase Reflection Masque, Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Mask gibi çok sayıda ürün var.

Ama hangi maskenin gerçekten saç rengini koruduğunu ve boyanın verdiği hasarı azalttığını merak ediyorum. Çünkü fiyatlar çok değişiyor ve yanlış ürüne para vermek istemiyorum.

👉 Siz boyalı saçlar için hangi saç maskesini kullandınız, gerçekten işe yaradı mı?

Kızıl saçlıyım ve renk çok çabuk akıyor. Elseve Color-Vive Mask kullanıyorum, uygun fiyatlı ama gerçekten boyayı koruyor. Eskisi kadar hızlı solmuyor.

Sarı saçlıyım, en büyük problemim turunculaşmaydı. Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Mask sayesinde renk hep küllü kaldı. Mor pigmentli ürünler sarı saçlılar için kurtarıcı.

Benim tercihim Pantene Color Protect Mask oldu. Renk koruması güzel, saçımı yumuşatıyor. Ama daha profesyonel sonuç isteyenler için yeterli olmayabilir.

Kerastase Reflection Masque kesinlikle fark yaratıyor. Rengim çok daha uzun süre canlı kaldı. Profesyonel ürünlere yatırım yapmak uzun vadede daha mantıklı.

Moroccanoil Color Continue Mask kullanıyorum. Hem rengimi koruyor hem de saçımı besliyor. Kuruluk problemi tamamen bitti.

Doğal ürün sevdiğim için Davines Nounou Mask aldım. Boyalı saçım çok daha sağlıklı görünüyor, rengi canlı kaldı. Tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt