Bu Sezon En Çok Hangi Saç Modelleri Öne Çıkıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gül

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda etrafıma baktığımda ya da sosyal medyada gezdiğimde saç modellerinin eskisine göre daha sade ama iddialı olduğunu fark ediyorum. Aşırı şekillendirilmiş, sert duran saçlar yerine daha doğal ama özenli görünen modeller gözüme çarpıyor. Bir yandan da “Acaba bu gerçekten trend mi, yoksa bana mı öyle geliyor?” diye düşünüyorum. Çünkü trend denen şey bazen çok hızlı değişiyor ve insan takip etmekte zorlanıyor.

Kuaföre gitmeden önce mutlaka bakıyorum, kim ne kestirmiş, hangi modeller konuşuluyor diye. Ama iş gerçek hayata gelince hepsi o kadar kullanışlı durmuyor. Bazı modeller fotoğraflarda harika ama günlük hayatta sürekli şekillendirme istiyor gibi görünüyor. Ben hem sezona uyum sağlamak hem de her sabah ekstra uğraşmadan saçımı kullanmak istiyorum. O dengeyi bulmak zor.

Bir de trendlerin herkese yakışmadığı gerçeği var. Bu sezon öne çıkan modeller bana yakışır mı, yoksa sadece modada diye mi beğeniyorum, onu ayırt etmek kolay değil. Yine de genel bir fikir edinmek, neyin öne çıktığını bilmek karar vermeyi kolaylaştırıyor.

Bu sezon gerçekten en çok öne çıkan saç modelleri hangileri, deneyenler memnun kaldı mı?

Ben bu sezon en çok omuz hizası, hafif katlı kesimleri görüyorum. Hem modern duruyor hem de günlük kullanımı zor değil. Çok iddialı değil ama bakımlı bir havası var, o yüzden birçok kişiye yakışıyor.

Oyla 0
Bence bu sezon doğal dalgalar çok ön planda. Aşırı düz ya da aşırı fönlü saçlar yerine saçın kendi dokusu öne çıkıyor. Ben de bu akıma uydum ve daha az şekillendirmeye başladım, çok daha rahatım.

Oyla 0
Ben sezon trendi diye yumuşak katlı bir kesim denedim ve beklediğimden çok daha kullanışlı çıktı. Hem trend hem de bana uygun olabileceğini gördüm. Önemli olan modayı birebir kopyalamak değil, uyarlamakmış.

Oyla 0
Kısa bob kesimler de çok revaçta gibi geliyor bana. Ama herkes için değil. Ben denemedim çünkü sürekli fön ister diye düşünüyorum. Yine de görsel olarak çok şık duruyorlar.

Oyla 0
Ben trendleri takip ediyorum ama birebir uygulamıyorum. Bu sezonun ortak noktası bence doğallık. Saçın çok “yapılmış” durmaması asıl trend gibi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt