Dip Boya Fiyatları Ne Kadar? Son Zamlardan Sonra Fiyatlar Ne Durumda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gizem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gizem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Dip boya yaptırmayı düşünüyorum
ama malum, son zamanlarda her şeye ciddi zam geldi. Güzellik hizmetlerinde, özellikle de saç bakımı ve kuaför fiyatlarında da büyük artışlar var gibi görünüyor. Bu yüzden güncel fiyatları merak ediyorum.

Son dönemde dip boya fiyatları ne durumda?
Birkaç kuaförle görüştüm ama herkes başka bir rakam söylüyor.
Kimisi 1000 TL civarında fiyat veriyor, kimisi 1500 TL’ye kadar çıkıyor. Bu farkın nedeni nedir, gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Saç uzunluğu mu etkiliyor, kullanılan boya markası mı fark yaratıyor, yoksa sadece semte göre mi değişiyor?

Eğer yakın zamanda dip boya yaptırdıysanız, hem fiyat bilgisi hem de aldığınız hizmetin kalitesi hakkında yorum yapabilir misiniz?
Ayrıca hangi bölgede yaptırdığınız da önemli çünkü biliyorum ki semtlere göre ciddi farklar olabiliyor.

Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim 🙏
Hem bütçemi hem de saçımın sağlığını riske atmadan iyi bir yer bulmak istiyorum.

Merhaba, dip boya fiyatları gerçekten son zamanlarda değişkenlik gösteriyor. Bizim salonumuzda fiyatlar genellikle kullanılan ürünlere, saçın uzunluğuna ve işlem süresine göre farklılık gösterebiliyor. Örneğin, standart bir dip boya için fiyat 2000 TL civarında olabiliyor, ama eğer özel bir ürün kullanmak veya ekstra bakım hizmeti almak isterseniz, fiyat 3000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Salonun bulunduğu bölge de fiyatları etkileyen bir faktör. Merkezi bölgelerdeki salonlar genellikle biraz daha yüksek fiyatlar sunabiliyor çünkü hem müşteri kitlesi farklı hem de kiralar daha pahalı olabiliyor. Yine de, kaliteyi ön planda tutarak saçınıza en uygun ürünü kullanmayı hedefliyoruz.

Dip boya dışında, saçın sağlığını korumak adına bakım ve maskeler de önemli, bu yüzden ek hizmetler sunuyoruz. Ama tabii, her salon farklı fiyatlar belirliyor. 1500 TL'yi biraz uygun bulsanız da, kullanılan ürün ve servis kalitesine göre değerlendirmek önemli. Eğer daha fazla bilgi isterseniz, her zaman sorabilirsiniz!

Oyla 0
Geri
Üst Alt