Doğal İçerikli Şampuan Kullanan Var Mı?

Nur Önder

Kayıtlı Üye
Doğal içerikli şampuanlar son zamanlarda çok ilgimi çekiyor ama gerçekten fark ediyor mu emin olamadım. Çünkü “doğal” yazıyor ama içeriği okuyunca yine anlamadığım bir sürü şey oluyor.

Bir de bu şampuanlar genelde daha az köpürüyor, bu da bana tam temizlemiyormuş gibi hissettiriyor. Ama kullananlar alışınca daha iyi olduğunu söylüyor.

Saçımı yıpratmak istemiyorum o yüzden daha temiz içerikli bir şey kullanmak istiyorum ama gerçekten işe yarıyor mu emin değilim.

Deneyen varsa saçında nasıl bir değişim oldu merak ediyorum.

Doğal içerikli şampuanlar gerçekten daha mı iyi yoksa normal şampuanlarla çok farkı yok mu?

Ben doğal şampuan kullandım ve ilk başta hiç alışamadım. Köpürmediği için temizlemiyor sandım ama zamanla alıştım. Saçım daha az yıprandı gibi hissettim.

Bende şöyle oldu, saçım daha geç yağlanmaya başladı. Ama ilk haftalar biraz garipti, alışma süreci var gerçekten.

Ben de yaşadım bu süreci, çok büyük fark görmedim ama daha nazik geldi saç derime. Özellikle hassasiyet azaldı.

Zamanla fark ettim ki doğal olanlar daha hafif. Ama çok yıpranmış saçta tek başına yeterli olmayabiliyor.

Ben tamamen geçemedim ama arada kullanıyorum. Uzun vadede daha iyi olabilir gibi geliyor.

Geri
Üst Alt