Dudak Estetiği Yaptıranlar Memnun Mu, İlk Gün Nasıl Görünüyor?

Tansu Doğan

Kayıtlı Üye
Ne zaman dudak dolgusu videolarına baksam ilk günkü görüntü beni biraz korkutuyor. Dudağın o şiş hali, morarma, ödem… Ama bir hafta sonra herkesin yüzü bambaşka bir hale geliyor, hem daha dolgun hem daha canlı.

Yaptıranların yorumlarını okuyunca kararsız kalıyorum. Çoğu “ilk gün panik oldum ama sonrasında çok memnun kaldım” diyor. Sanırım o ilk görüntü herkeste biraz tedirginlik yaratıyor.

Doktorlar da genelde “ilk 24 saat dudaklarda şişlik ve hassasiyet normaldir” diyor. Üçüncü günden sonra dudak oturuyor, bir hafta içinde son halini alıyor.

Benim merak ettiğim, ilk gün gerçekten o kadar kötü mü görünüyor, yoksa sosyal medyada abartılıyor mu?

Yaptıranlar gerçekten memnun kalıyor mu, o süreç buna değer mi sizce?

Çözüm
İlk gün ödem normal. Panik olmamak gerekiyor. Soğuk kompres yapmak ve fazla konuşmamak işe yarıyor. Üçüncü günden sonra şekil oturuyor, sonuç genelde herkesin yüzünü güldürüyor.
İlk gün aynaya bakınca biraz şaşırdım ama üçüncü gün dudağım oturdu. Şu an çok doğal ve dolgun görünüyor. Evet, ilk görüntü moral bozucu olabiliyor ama sabredince harika oluyor.

Oyla 0
Benim ilk gün dudağım şişti ama ikinci günden itibaren indi. Morarma olmadı. Bir hafta sonra kimse anlamadı bile. Sonuçtan çok memnunum, tekrar yaptırırım.

Oyla 0
İlk gün ödem normal. Panik olmamak gerekiyor. Soğuk kompres yapmak ve fazla konuşmamak işe yarıyor. Üçüncü günden sonra şekil oturuyor, sonuç genelde herkesin yüzünü güldürüyor.

Oyla 0
Çözüm
Bende ilk 12 saatte bile fark azalmıştı. Herkesin cilt yapısı farklı ama genelde hızlı toparlanıyor. İlk günkü görüntüye aldanmamak lazım.

Oyla 0
Arkadaşımda gördüm, ilk gün biraz şişti ama sonra dudağın şekli mükemmel oldu. Memnun kalmayan pek yok, çoğu sadece ilk görüntüye hazırlıksız yakalanıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt