Düğün ve Özel Günler İçin En Şık Saç Stilleri

Hülya Bingöl

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 🌸,

Yakında yakın bir arkadaşımın düğününe katılacağım, hatta birkaç ay içinde kuzenimin nişanı da var. Yani bu sene bol bol özel gün organizasyonu olacak. Kıyafet seçmek ayrı bir dert ama saç modeli en büyük ikilemim. Çünkü hem şık hem de fazla abartılı olmayan, fotoğraflarda güzel görünecek bir saç istiyorum.

Araştırma yaparken dağınık topuz, dalgalı yarım toplama, örgü detaylı modeller ve Hollywood dalgaları en çok karşıma çıkan seçenekler oldu. Bazı kuaförler klasik topuz öneriyor ama bana fazla ağır geliyor. Daha modern, zarif ama aynı zamanda rahat bir şey istiyorum.

Benim saçım omuzdan biraz uzun ve düz yapılı. Kuaförüm dalga yaparak hacim kazandırabileceğini söyledi ama yine de karar veremedim. Sizce düğün ve özel günlerde en şık saç modelleri hangileri? Hem modern hem de kalıcı duracak bir stil öneriniz var mı?

Ben geçen yaz kardeşimin düğününde dağınık topuz yaptırdım. Hem çok şık durdu hem de gece boyunca bozulmadı. Üstelik fazla ağır görünmedi. Fotoğraflarda da doğal ve zarif çıktı. Özel günler için kesinlikle ilk tercihim olur.

Oyla 0
Benim favorim Hollywood dalgaları. Uzun saçta inanılmaz etkileyici duruyor. Geçen ay bir davete öyle gittim, herkes saçıma iltifat etti. Kuaförde 1 saat sürüyor ama sonucu kesinlikle değer. Hem klasik hem modern bir havası var.

Oyla 0
Ben örgü detaylarını çok seviyorum. Geçen yaz kuzenimin nişanında örgülü yarım toplama yaptırdım. Hem genç gösterdi hem de farklı bir hava kattı. Çok abartılı değil ama kesinlikle şık bir model oldu.

Oyla 0
Ben daha sade bir tarzı seviyorum. O yüzden dalgalı açık saç benim için ideal. Hem doğal hem de zarif duruyor. Abartı makyajla birleşince bile fazla ağır olmuyor. Bence düğünlerde modern ama risksiz bir seçenek.

Oyla 0
Geçen ay bir arkadaşımın düğününde yüksek topuz tercih ettim. Taç ve aksesuarla süsleyince çok şık oldu. Klasik gibi görünebilir ama doğru uygulandığında hâlâ çok asil bir model. Özellikle uzun boyunlu kadınlarda çok zarif duruyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt