Düzleştiriciyle Uyumlu En Güzel Kesim Modeli Hangisi?

Derya Şen

Kayıtlı Üye
Saçımı her zaman düzleştiriciyle şekillendiriyorum ama hangi modelle en iyi duracağını bir türlü bulamadım. Düzleştirdiğimde bazı kesimler saçımı sönük gösteriyor, bazıları da fazla ince. Kuaför “küt kesim düz saçta en iyi sonucu verir” diyor ama emin değilim, çünkü yüzüm biraz uzun.

Her sabah saçımı düzleştiriyorum, ama ister istemez saç uçları zamanla yıpranıyor. Hem kolay şekil alan hem de düzleştirildiğinde zarif duran bir model arıyorum. Katlı kesim daha mı doğal görünür, yoksa düz kesim mi daha düzgün durur sizce?

Uzun saçlarda düzleştiriciyle şekil korumak zor oluyor, kısa kesimdeyse sanki her tel hemen dışa dönüyor.

Sizce düzleştiriciyle en iyi uyum sağlayan saç kesimi hangisi?

Küt kesim düzleştiriciyle harika duruyor. Saç uçları eşit olunca fön gibi bir parlaklık oluyor. Ama haftada bir bakım maskesi şart, yoksa kırılıyor.

Oyla 0
Katlı kesim düzleştirilince çok doğal görünüyor. Saça hafif bir hareket veriyor. Ben omuz hizasında katlı model kullanıyorum, maşasız bile düzgün duruyor.

Oyla 0
Çözüm
Uzun saçta düzleştirici etkisi daha kısa sürüyor. Ben omuz altı küt kesim yaptırdım, sabah düzleştirince akşama kadar bozulmuyor.

Oyla 0
Düzleştiriciyle kısa bob modeli efsane duruyor. Yüz hatlarını belirginleştiriyor ama iyi bir ısı koruyucu krem kullanmak şart.

Oyla 0
Katlı küt model tam ideal. Düzleştirince uçlar içe kıvrılıyor, sanki fönlü gibi. Ne çok düz ne de yapay, doğal bir zarafeti var.

Oyla 0
Geri
Üst Alt