El Kremi Önerisi Arıyorum, Çabuk Emilen ve Yağlı His Bırakmayan?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kader

Kayıtlı Üye
Selam!
Kışın ellerim çatlıyor, yazın ise sürekli kuruluktan geriliyor. Özellikle ofiste klimadan dolayı ellerim gerginleşiyor ve çatlama noktasına geliyor. Bu yüzden çantamda, masamda hep bir el kremi bulunduruyorum ama hiçbiri beni tam anlamıyla memnun etmedi.

Ya sürdükten sonra ellerim yapış yapış oluyor, ya da kokusu fazla yoğun geliyor. Bazıları da ilk başta iyi gibi ama sonra tekrar kuruluk başlıyor.
İstediğim şey şu: sürdüğüm anda ellerimi nemlendirsin, çabuk emilsin ve kesinlikle yağlı bir his bırakmasın. Parmak uçlarıma dokunduğumda iz bırakmayacak kadar hafif olmalı ama etkisi de kalıcı olmalı.

Piyasada o kadar fazla ürün var ki, hangisini denesem bilemiyorum. Fiyat/performans açısından öneriniz varsa çok işime yarar.
Sizin elinizin dostu hangi krem oldu? Memnun kaldığınız bir ürün varsa önerir misiniz?
Marka adı fark etmez, doğal ya da kozmetik olabilir 🌼

Ben de senin gibi çabuk emilen ama yapış yapış his bırakmayan bir krem arayışındaydım. Birçok markayı denedim ama içlerinden en memnun kaldığım “Neutrogena Norveç Formülü Hafif Dokulu” olanı oldu.

Sürdüğümde hemen emiliyor, parmak uçlarımda film gibi bir tabaka bırakmıyor. Özellikle bilgisayar başında çalışırken çok fark ettiriyor. Ellerim çatlamaya meyilli, ama bu kremle o sorunu aştım.

Oyla 0
Ben genelde el kremlerine tahammül edemem çünkü yapış yapış hissi beni çok rahatsız ederdi. Ama Yves Rocher’in “Hydra” serisini keşfettikten sonra fikrim değişti. Koku hassasiyetim olduğu için kokusuz olanını tercih ediyorum.

Hem hafif bir yapısı var hem de çok hızlı emiliyor. Sanki eline nemlendirici sürmemişsin gibi ama ellerin nemli kalıyor. Sabah sürdüğümde akşama kadar tekrar sürme ihtiyacı duymuyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt