Ellerin Daha Genç ve Pürüzsüz Görünmesi İçin Hangi Bakımı Yapıyorsunuz?

İlayda

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Yaş ilerledikçe ellerimde kuruluk, ince çizgiler ve renk eşitsizlikleri oluşmaya başladı. Özellikle güneş lekeleri beni rahatsız ediyor. Yüz için birçok bakım önerisi bulmak kolay ama el bakımında kalıcı ve etkili yöntem bulmak zor. Araştırdığımda ellerin genç görünmesi için düzenli nemlendirme, güneş koruması, peeling ve bazı vitamin takviyelerinin önemli olduğunu öğrendim.

Bazı kişiler C vitamini ve retinol serumları yüzlerine olduğu gibi ellerine de uyguluyor. Kimileri ise gece yoğun nemlendirici sürüp pamuklu eldivenle uyumanın çok etkili olduğunu söylüyor. Ben ellerimin daha pürüzsüz ve lekesiz görünmesini istiyorum ama doğal mı yoksa kozmetik destekli mi ilerlemek daha iyi olur emin değilim.

Sizce elleri daha genç ve pürüzsüz göstermek için en iyi bakım rutini nedir?

Ben düzenli güneş kremi kullanmaya başladım ve fark çok büyük oldu. Ayrıca haftada bir doğal şeker peelingi yapıyorum. Geceleri ise yoğun nemlendirici krem sürüp pamuklu eldivenle uyuyorum, sabah yumuşacık oluyor.

Oyla 0
Ben C vitamini serumunu hem yüzüme hem de ellerime uyguluyorum. Düzenli kullanımda lekeler açıldı, cilt tonu eşitlendi. Ayrıca gliserinli el kremi gün içinde en az 3 kez kullanıyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt