Başarı Hikayesi Elma Sirkeli Tonikle Sivilceleri Kuruttum: Kimyasal Yok, Etki Net!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sibel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sibel

Kayıtlı Üye
Sivilcelerim özellikle stres dönemlerinde artıyor, cildim yağlandıkça daha da çoğalıyordu. Uzun süre jel temizleyiciler, tonikler denedim ama içerdikleri kimyasallar yüzümü kurutuyor, tahriş ediyordu. Sonunda tamamen bitkisel çözüm olarak hazırladığım bir elma sirkeli doğal tonik denedim. Gerçekten ilk haftada sivilceler kurumaya, kızarıklıklar azalmaya başladı.

Tonik tarifi:
  • 2 yemek kaşığı organik elma sirkesi
  • 4 yemek kaşığı içme suyu
  • 2 damla çay ağacı yağı (isteğe bağlı)
Temiz pamukla sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa cildime uyguladım. Sadece yüzüm değil, sırtımda çıkan sivilcelerde de etkili oldu. Doğal cilt temizliği için harika bir seçenek.

Bu toniği düzenli kullanan var mı? Özellikle karma ciltlerde etkisi nasıl oluyor?

Paylaşım için teşekkür ederim çünkü o kadar nokta atışı bir tarif ki... Tam da dönemsel aknelerle boğuşurken okudum. 3 gün kullandım ve sivilcelerim gerçekten küçülmeye başladı.

Elma sirkesiyle bu kadar etkili bir sonuç beklemiyordum açıkçası. Çay ağacı yağı ekleyince etkisi artıyor, hem yatıştırıyor hem kurutuyor.

Kimyasal toniklere tonla para dökmekten kurtuldum sayende. Cildine doğallık katmak isteyen herkesin denemesi gerek. Gerçekten işe yarıyor 💧

Benim cildim karma ve çok hassas. Açıkçası elma sirkesi fikri başta biraz ürküttü ama bu tarifteki oranlar o kadar dengeli ki hiçbir tahriş yaşamadım.

Günde iki kez pamukla sürüyorum, özellikle alın bölgemdeki yağlanma dengelendi. Sivilce izlerinde de açılma başladı.

Bu tarz doğal tonikler, hazır ürünlerden kat kat etkili olabiliyor. Paylaşım için çok teşekkürler, sayende bakım rutinim tamamen değişti.

Geri
Üst Alt