En İyi Saç Düzleştiricisi Markaları Hangileri?

Betül Taşçı

Kayıtlı Üye
Saç düzleştiricisi seçmek aslında göründüğünden daha zor. Piyasada yüzlerce marka ve model var. Kimisi seramik, kimisi turmalin kaplama, bazıları ise ion teknolojisiyle öne çıkıyor. Ben de yeni bir düzleştirici almak istediğimde kararsız kaldım ve bir sürü yorum okudum.

Bazı kullanıcılar Philips ve Braun gibi markaların daha uzun ömürlü ve güvenilir olduğunu söylüyor. Kimileri Remington’u övüyor, çünkü fiyat–performans açısından çok iyi sonuç veriyormuş. Dyson gibi üst segment markalar ise özellikle ısı kontrolü konusunda iddialı ama fiyatı oldukça yüksek. Benim için önemli olan sadece saçı düzleştirmek değil, aynı zamanda yıpratmamak.

Bir düzleştirici seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var: plakaların kaplama türü, ısı ayar seçenekleri, saç tipine uygunluğu ve tabii ki dayanıklılığı. Benim aklımda seramik kaplama ve ayarlanabilir ısı derecesine sahip bir model almak var.

👉 Sizce en iyi saç düzleştiricisi markaları hangileri ve neden tercih ediyorsunuz?

Ben Braun düzleştirici kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Isıyı eşit dağıtıyor, saçımı yakmıyor. Fiyat olarak da çok uçuk değil, bence güvenilir bir marka.

Oyla 0
Remington bence fiyat–performans açısından en iyisi. Uzun süredir kullanıyorum, hala bozulmadı. Ayrıca farklı ısı ayarları olduğu için saçımı istediğim gibi şekillendirebiliyorum.

Oyla 0
Dyson kullanıyorum, evet fiyatı pahalı ama kesinlikle verdiğin paraya değiyor. Saçı asla yakmıyor, ısıyı saç tipine göre otomatik ayarlıyor. Eğer bütçen varsa tavsiye ederim.

Oyla 0
Ben kendim Philips BHS732/00 Saç Düzleştirici kullanıyorum, o kadar çok memnunum ki anlatamam. Saçlarımı emin olun Dyson saç düzleştiricisinden daha iyi yapıyor.

Philips BHS73200 Saç Düzleştirici.webp

Fiyatına değer mi? Kesinlikle değer. Saçına değer verenlerin tercihi olabilecek bir ürün.

Trendyol'da şu an kampanyada, almak isteyen modeli yazıp incelesin. Yorumlarda da çok başarılı yönde geri dönüşler var.

Oyla 0
Geri
Üst Alt