Erkek Tipi Saç Dökülmesinde Kelliği Bitiren İlaç Var Mı?

Yusuf

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi uzun süre çok umursamadığım bir konuydu ama aynaya her baktığımda önlerin ve tepenin biraz daha açıldığını fark ediyorum. Çevreden gelen yorumlar da insanın ister istemez moralini bozuyor. Bir noktadan sonra “bir şey yapmak lazım” demeye başlıyor insan.

İnternette bu iş için önerilen tonla ürün var. Kullanan var, memnun kalan var, hiç fayda görmeyen de az değil. Okudukça kafam daha çok karıştı, neyin gerçek neyin pazarlama olduğunu ayırt etmek zorlaştı.

Erkek tipi saç dökülmesinde kelliği gerçekten durdurabilecek bir ilaç var mı?

Ben dökülme yeni başlarken tedaviye girdim, o yüzden etkisini gördüm. Tam anlamıyla bitmiyor ama ilerlemesini ciddi şekilde yavaşlatıyor. Geç kalırsan beklenti düşürmek gerekiyor.

Oyla 0
Açık konuşayım, mucize yok. Ben birkaç şey denedim, dökülen saç geri gelmedi. Ama mevcut saçları korumak mümkün, onu da baştan bilerek başlamak lazım.

Oyla 0
Doktora danışmadan başladım, hata yaptım. Sonradan doğru doz ve yöntemle devam edince daha net sonuç aldım. Bu iş kulaktan dolma bilgilerle olmuyor.

Oyla 0
Bende genetik dökülme çok hızlı ilerledi. İlaçlar biraz yavaşlattı ama beklentimi karşılamadı. Yine de tamamen boş iş diyemem.

Oyla 0
Kellik tamamen bitmiyor ama doğru tedaviyle kontrol altına alınabiliyor. Ben bunu kabul edince hayal kırıklığı da yaşamadım, süreç daha sağlıklı ilerledi.

Oyla 0
AGA-E tableti kullanmaya başladım bakalım gerçekten anlatıldığı gibi iş görecek mi? Eğer kullanmak isteyen olursa araştırabilirsiniz doktorum reçete etmişti.

Oyla 0
Geri
Üst Alt