Erkeklerde Saç Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Mesut Demiray

Kayıtlı Üye
Saçlarım cansız ve bakımsız göründüğü için, saçlarıma en uygun bakımı yaptırmak istiyorum. Saç kesimi yapan berberim sadece mentollü bir tonik sürüyor, başka bir şey yapmıyor. Her kesim sonrası saçıma şekil veremiyorum ve sağlıklı görünmesini sağlayamıyorum. Onca bakım ürünü kullanmama rağmen, saçlarımın durumu düzelmiyor. Bu nedenle, en doğru kararın profesyonel kişilerce bakımın yapılması olduğunu düşünüyorum. Eğer anlatacaklarınız ve yazacaklarınız evde uygulayabileceğim şeylerse, kendim de yapabilirim. Ancak, bir veya iki kez alanında uzman olan birine saçlarımı emanet etmek istiyorum.

Ankara'da daha önceden tercih ettiğiniz bakım salonları varsa iletişim bilgilerini alabilirim. Son olarak saç bakımından püf noktaların ne olduğunu da anlatırsanız mutlu olurum.

Herkese sevgilerimle, iyi forumlar!

Öncelikle birçok bakım yöntemi bulunmaktadır, ancak hepsinin saç tiplerine göre değiştiğini bilmen önemlidir. Saçlarına bakım yaptırmadan önce saçlarını tanıman gerekir. Gittiğin bakım salonundaki kişiler senin saçınla ilk defa tanışacakları için mantıklı olan da söylediğim gibidir. Saçlarına bakım için onca ürün kullanman tek başına çözüm olmaz. Bunun temel bazı teknikleri olduğu gibi saçta cilt gibi bakımı zordur.

Yorumun devamına eklediğin video, aradığın soruya çözüm olabilir düşüncesindeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Dostum, saç bakımını evde basit birkaç yöntemle kendin yapabilirsin. Ben genelde doğal ürünleri tercih ediyorum. Aveda markası saç bakımında muhteşem sonuçlar elde etmeni sağlar. @Hakan Canatar'ın dediği gibi, saçlarını bir dost gibi tanımalısın. Saçı kesmekle veya şekil vermekle saçı gerçekten tanıdığını söylemek zor.

Benim kuaförüm videodakiler gibi bakımı yapıyor ama kasaya geçince de ben ona deli gibi bakıyorum. 😄 Saç bakımı, uğraş gerektiren bir işlem olduğundan rakamları araştırmak gerekir.

Geri
Üst Alt