Seyfettin Kara
Kayıtlı Üye
Selamlar dostlar, uzun süredir saç ekimi araştırıyordum ve sonunda Esteworld’te işlem yaptıran birkaç tanıdığın sonucu görünce ben de detaylı incelemeye başladım. Açıkçası klinik ismi oldukça bilindik olduğu için güven duygusu oluşturuyor ama internetteki yorumlar biraz karışık. Kimi “hayatım değişti” diyor, kimi “beklediğim kadar yoğun çıkmadı” diye yazmış.
Benim amacım, karar vermeden önce gerçekten gerçek sonuçları görmekti.
Ekim yaptıranların çoğu ilk 3 ayda fazla fark göremediklerini ama 6. ay civarında saçların kendini belli etmeye başladığını söylüyor. Özellikle ön çizgi doğal yapıldığında, sonuç gayet tatmin ediciymiş. Fakat bazı kullanıcılar da operasyon günü bekleme, iletişim ve fiyat farkı gibi şeylerden şikayet etmiş.
Bir arkadaşım orada işlem yaptırdı, donör bölgesi gayet iyi toparladı ama tepe kısmı beklediği kadar sık çıkmadı. Doktorlar genelde 12. aya kadar sabırlı olunması gerektiğini söylüyor. Köklerin tutunma süreci gerçekten kişiye göre değişiyor.
Esteworld’de saç ektiren var mı aramızda? Süreç nasıldı, sonuçtan memnun kaldınız mı yoksa beklentinin altında mı kaldı?
Benim amacım, karar vermeden önce gerçekten gerçek sonuçları görmekti.
Ekim yaptıranların çoğu ilk 3 ayda fazla fark göremediklerini ama 6. ay civarında saçların kendini belli etmeye başladığını söylüyor. Özellikle ön çizgi doğal yapıldığında, sonuç gayet tatmin ediciymiş. Fakat bazı kullanıcılar da operasyon günü bekleme, iletişim ve fiyat farkı gibi şeylerden şikayet etmiş.
Bir arkadaşım orada işlem yaptırdı, donör bölgesi gayet iyi toparladı ama tepe kısmı beklediği kadar sık çıkmadı. Doktorlar genelde 12. aya kadar sabırlı olunması gerektiğini söylüyor. Köklerin tutunma süreci gerçekten kişiye göre değişiyor.