Esteworld Saç Ekimi Yorumları: Gerçek Kullanıcı Deneyimleri ve Sonuçlar

Seyfettin Kara

Kayıtlı Üye
Selamlar dostlar, uzun süredir saç ekimi araştırıyordum ve sonunda Esteworld’te işlem yaptıran birkaç tanıdığın sonucu görünce ben de detaylı incelemeye başladım. Açıkçası klinik ismi oldukça bilindik olduğu için güven duygusu oluşturuyor ama internetteki yorumlar biraz karışık. Kimi “hayatım değişti” diyor, kimi “beklediğim kadar yoğun çıkmadı” diye yazmış.
Benim amacım, karar vermeden önce gerçekten gerçek sonuçları görmekti.

Ekim yaptıranların çoğu ilk 3 ayda fazla fark göremediklerini ama 6. ay civarında saçların kendini belli etmeye başladığını söylüyor. Özellikle ön çizgi doğal yapıldığında, sonuç gayet tatmin ediciymiş. Fakat bazı kullanıcılar da operasyon günü bekleme, iletişim ve fiyat farkı gibi şeylerden şikayet etmiş.

Bir arkadaşım orada işlem yaptırdı, donör bölgesi gayet iyi toparladı ama tepe kısmı beklediği kadar sık çıkmadı. Doktorlar genelde 12. aya kadar sabırlı olunması gerektiğini söylüyor. Köklerin tutunma süreci gerçekten kişiye göre değişiyor.

👉 Esteworld’de saç ektiren var mı aramızda? Süreç nasıldı, sonuçtan memnun kaldınız mı yoksa beklentinin altında mı kaldı?

Esteworld’de ekim yaptırdım, ilk 2 ay şok dökülme dönemi zordu ama 5. aydan sonra yeni saçlar çıkmaya başladı. Şu an 9. aydayım, ön çizgi doğal, doluluk fena değil. Sadece tepe kısmı biraz daha zaman istiyor. Klinik ortamı temizdi, personel ilgiliydi. Genel olarak memnunum ama mucize beklememek lazım.

Oyla 0
Ekimimi geçen yıl Esteworld Altunizade şubesinde yaptırdım. İlk süreçte ağrı yoktu ama uzun sürdü, yaklaşık 7 saat kadar. 6. aydan sonra saç çıkışları başladı, 1 yılda güzel doluluk elde ettim. Donör bölge iyi toparladı. Fiyat araştırdığım bazı kliniklere göre biraz yüksekti ama sonuç olarak memnunum, doğal duruyor.

Oyla 0
Benim ekimim 8 ay önce yapıldı. İlk başta biraz kabuklanma ve kızarıklık oldu ama sonradan düzeldi. Şu an aynaya baktığımda fark net. Saç çizgisi doğal, yan bölgeler gayet dolgun. Tek sorun tepe kısmında biraz seyrek alan kaldı ama doktor revizyonla tamamlayabileceğini söyledi.

Oyla 0
Esteworld’te deneyimim karışıktı. İlk başta personel gayet ilgiliydi ama operasyon günü biraz bekletildim. 1 yıl geçti, genel görünüm iyi ama yoğunluk olarak beklediğim kadar değil. Gerçi o da ekim olmadan önce saç köklerimin zayıf olduğundan bahsedilmişti. Yine de doğal durması benim için en önemli şeydi, o konuda başarılılar.

Oyla 0
Benim işlemim 10 ay önce yapıldı. İlk başta çok emin değildim ama süreç ilerledikçe farkı görüyorsun. Donör bölge tamamen kapandı, önde çıkışlar gayet iyi. 1 yılın sonunda dolgunluk %80 civarında. Şu anda pişman değilim, sadece bakım sürecine dikkat etmek şart.

Oyla 0
Yaklaşık 1 yıl önce Esteworld’de saç ektirdim, açık konuşayım; başta tereddüt ettim ama sonuç beklentimin üstüne çıktı. 3. aydan sonra saç çıkışları başladı, 6. aydan itibaren aynada fark netleşti. Ön çizgi gayet doğal duruyor, kimse ekim olduğunu anlamıyor. Klinik tertemizdi, ekip de gayet profesyoneldi. Bence sabırlı olan herkes memnun kalır.

Oyla 0
Ben 2023 sonunda ekim yaptırdım, şu an 9. aydayım ve gerçekten kendime güvenim yerine geldi. Saçlarım dolgunlaştı, özellikle şakak bölgesi çok doğal duruyor. Doktor operasyon öncesinde her şeyi detaylı anlattı, süreç boyunca ilgililerdi. Esteworld’deki deneyimim oldukça olumlu geçti, sadece düzenli bakım yapmak gerekiyor. Şu an gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Oyla 0
Ekimden önce kafamda çok soru vardı ama Esteworld ekibi baştan sona bilgilendirdi. İlk 2 ay sabır istiyor ama 1. yılda sonuç mükemmel hale geldi. Donör bölge belli olmuyor, saç yönleri düzgün çıkmış. Herkese sabırla ilerlemelerini öneririm. Doğru bakım yapılırsa sonuç gerçekten doğal ve tatmin edici oluyor.

Oyla 0
Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Aklımdaki tüm soru işaretlerini gerçekten söküp aldınız. Allah izin verirse yarın ilk iş olarak iletişime geçip randevu alacağım. Bu süreçte dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Açıkçası acıya pek dayanıklı biri değilim; en çok da bu kısım beni korkutuyor. Ancak çoğunuzun başarılı bir ekim süreci geçirdiğini görünce tercihim büyük ihtimalle Esteworld olacak.

Oyla 0
Geri
Üst Alt