Saç köklerimde uzun zamandır tekrarlayan iltihaplanma ve kızarıklık problemi yaşıyorum. Bazen sadece hafif bir hassasiyet oluyor, bazen de dokunduğumda acı verecek kadar şiddetleniyor. Görünüm olarak da rahatsız edici olduğu için hem estetik açıdan hem de konfor açısından ciddi anlamda can sıkıcı bir durum.
Şimdiye kadar farklı antibakteriyel şampuanlar, losyonlar ve cilt temizleyici ürünler kullandım. Bazıları geçici olarak rahatlama sağladı ama iltihap bir süre sonra mutlaka geri geldi. Bu yüzden tam anlamıyla kalıcı bir çözüm bulamadım.
Bu noktada özellikle Folliculitis yaşamış veya hala bu problemle mücadele eden kişilerin deneyimlerini merak ediyorum:

Şimdiye kadar farklı antibakteriyel şampuanlar, losyonlar ve cilt temizleyici ürünler kullandım. Bazıları geçici olarak rahatlama sağladı ama iltihap bir süre sonra mutlaka geri geldi. Bu yüzden tam anlamıyla kalıcı bir çözüm bulamadım.
Bu noktada özellikle Folliculitis yaşamış veya hala bu problemle mücadele eden kişilerin deneyimlerini merak ediyorum:
- Hangi yöntemler sizde işe yaradı?
- Kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
- Günlük bakım rutininizde ne gibi değişiklikler yaptınız?