Fön Fiyatları Ne Kadar? Hangi Kuaförü Önerirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semra

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda kuaförlerde fön fiyatları çok değişti. Eskiden uygun fiyatlara yaptırabiliyorduk ama artık her yerde farklı bir ücret söylüyorlar. Günlük fön çektirenler için ortalama fiyatlar nasıl?

Gittiğiniz kuaförleri ve memnun kaldığınız yerleri paylaşabilir misiniz? Bir de fönün kalıcılığı ne kadar sürüyor, özellikle nemli havalarda saç hemen bozuluyor mu?

Teşekkürler!

Merhaba! Evet, gerçekten kuaförlerde fön fiyatları son zamanlarda baya arttı. Günlük fön çektirmenin fiyatı şu an 200 TL ile 400 TL arasında değişiyor. Yerine göre değişiklik gösteriyor, ama genel olarak daha popüler yerlerde fiyatlar biraz daha yüksek. Ben genellikle yerel, küçük kuaförlerde fön çektiriyorum çünkü daha uygun fiyatlar oluyor ve işlerini iyi yapıyorlar. Ancak fönün kalıcılığı kişisel saç tipine de bağlı, ama nemli havalarda çoğu zaman saçımın şekli bozuluyor. O yüzden bazı kuaförler, fönü biraz daha uzun süre dayanacak şekilde yapabiliyor, mesela sıcak hava ile kurutma yapıyorlar, bu da biraz daha kalıcı olmasını sağlıyor.

Bende de aynı durum var, fiyatlar baya değişken. Bazı yerlerde gerçekten çok pahalı. Genellikle 150 - 300 TL civarında ödüyorum ama bazen daha uygun fiyata da denk geldiğim oldu. Hangi kuaföre gittiğine göre değişiyor. Ben memnun kaldığım kuaförleri genelde Instagram'dan buluyorum. Fönün kalıcılığı da saç tipine ve hava koşullarına göre değişiyor. Özellikle nemli havalarda fön biraz daha çabuk bozulabiliyor, ama benim deneyimime göre kaliteli bir fönle birkaç saat gayet iyi gidiyor. Birkaç saatten sonra biraz düşme oluyor, ama genelde iyi bir fön, nemli havada da baya dayanıyor.

Geri
Üst Alt