Garnier Olia Kullanan Var mı? Gerçekten Amonyaksız mı?

Simge Tokgöz

Kayıtlı Üye
Merhaba prensesler 🌸

Son dönemde Garnier Olia çok dikkatimi çekiyor. Özellikle amonyaksız olduğu için saç derisine daha az zarar verdiği söyleniyor. Benim saç derim hassas ve normal boyalarla bazen kaşıntı ya da yanma yaşıyorum. O yüzden gerçekten amonyaksız ve rahat bir ürün mü çok merak ediyorum.

Bir yandan da kalıcılık konusunda kafamda soru işaretleri var. Bazıları çabuk akıyor diyor, bazıları gayet memnun olduğunu söylüyor. Benim için hem doğal içerik hem de uzun süreli kalıcılık önemli.

👉 Garnier Olia’yı deneyen var mı, gerçekten amonyaksız mı ve kalıcılığı nasıldır?

Ben Garnier Olia kullandım, gerçekten amonyaksız. Uygularken ağır koku gelmiyor ve saç derimde yanma yapmadı. Ama rengi biraz çabuk akıyor.

Oyla 0
Olia benim favorim. Özellikle saç derisi hassas olanlara çok iyi geliyor. Ama dediğin gibi kalıcılık L'Oréal kadar güçlü değil. Daha çok sağlıklı his bırakıyor.

Oyla 0
Ben denedim ama memnun kalmadım. İlk boyadığımda güzel görünüyordu, fakat 2-3 hafta içinde rengin parlaklığı gitti. Kalıcılık arıyorsan bence başka markalara bak.

Oyla 0
Gerçekten amonyaksız ve kokusuz olması çok rahatlatıcı. Hassasiyet sorunu yaşayanlara tavsiye ederim. Ama sık boyamayı göze almak gerekiyor çünkü kalıcılığı orta seviyede.

Oyla 0
Geri
Üst Alt