Saç Kırıklarını Azaltan Yağ Kullanan Var Mı?

Melina Kurt

Kayıtlı Üye
Saç uçlarım bir süredir çok kuru olduğu için kırıklar da iyice belli olmaya başladı. Tararken uçlar hemen takılıyor ve bazen saç telleri kopuyor. Saçımı uzatmaya çalışıyorum ama uçlardan kırıldığı için sanki boyu hiç ilerlemiyormuş gibi geliyor.

Duşta saç kremi kullanıyorum ama tek başına yeterli olmuyor gibi hissediyorum. O yüzden saç bakım yağı kullanmayı düşünmeye başladım. Çevremde argan yağı, hindistan cevizi yağı gibi şeyler kullanan çok kişi var ama hangisi gerçekten işe yarıyor bilmiyorum.

Saçım çok kalın telli değil, o yüzden yağ kullanınca saçımın ağırlaşmasından da biraz çekiniyorum. Ama eğer saç uçlarını yumuşatıp kırıkları biraz azaltıyorsa denemeye değer gibi geliyor.

Daha önce saç kırıkları için yağ kullanan oldu mu gerçekten merak ediyorum.

Saç kırıklarını azaltmak ve saç uçlarını daha yumuşak yapmak için kullandığınız etkili bir saç yağı var mı?

Ben bir dönem saç uçlarımdaki kırıklardan çok şikayetçiydim. Duştan sonra saç uçlarıma çok az argan yağı sürmeye başladım. İlk başta fark etmemiştim ama birkaç hafta sonra saç uçlarımın daha yumuşak olduğunu fark ettim. Tararken de eskisi kadar takılmıyor artık.

Oyla 0
Bende en çok işe yarayan şey hindistan cevizi yağı oldu. Duşa girmeden önce saç uçlarına sürüp yarım saat bekletiyorum. Sonra normal şekilde yıkıyorum. Düzenli yaptığımda saç uçlarının daha az kuruduğunu fark ettim.

Oyla 0
Yağ kullanırken miktar çok önemli gerçekten. Ben ilk başta fazla sürmüştüm ve saçım sönmüştü. Sonra sadece uçlara çok az uygulamaya başladım. O zaman saç ağırlaşmadan daha parlak ve bakımlı görünüyor.

Oyla 0
Ben duştan sonra Elseve Mucizevi Yağ kullanıyorum. Saç uçlarına iki damla sürüyorum. Saçın o kuru görüntüsünü gerçekten azaltıyor. Özellikle tararken saçın daha kolay açıldığını fark ettim.

Oyla 0
Yağ tek başına mucize yaratmıyor ama saç uçlarını yumuşattığı için kırılmayı biraz azaltabiliyor. Ben yağla birlikte haftada bir saç maskesi de yapıyorum. İkisini birlikte yapınca saçın görünümü daha çok toparlanıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt