Hayal Perisi
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç uçlarımda ciddi kırıklar oluşmaya başladı. Özellikle saç düzleştiriciyi sık kullandığım dönemlerde bu sorun daha da arttı. Ne kadar bakım yapsam da uçlarım sürekli yıpranmış görünüyor. Kuaföre gidip kestirmek çözüm olabilir ama uzun saçlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Bu yüzden evde doğal yöntemlerle saç kırıklarını onarmanın yollarını araştırmaya başladım.
Hindistancevizi yağı, zeytinyağı, bal maskesi gibi öneriler çok sık karşıma çıkıyor. Bazı kadınlar bu yöntemlerin gerçekten işe yaradığını söylerken, bazıları da sadece geçici parlaklık verdiğini söylüyor. Benim amacım saç tellerimi kalıcı olarak güçlendirmek ve kırıkları en aza indirmek. Özellikle evde yapılabilecek doğal maskeler konusunda deneyimi olan kadınların yorumlarını duymak istiyorum.
Evde saç kırıklarını onarmanın en hızlı ve etkili yolu sizce hangisi?
Hindistancevizi yağı, zeytinyağı, bal maskesi gibi öneriler çok sık karşıma çıkıyor. Bazı kadınlar bu yöntemlerin gerçekten işe yaradığını söylerken, bazıları da sadece geçici parlaklık verdiğini söylüyor. Benim amacım saç tellerimi kalıcı olarak güçlendirmek ve kırıkları en aza indirmek. Özellikle evde yapılabilecek doğal maskeler konusunda deneyimi olan kadınların yorumlarını duymak istiyorum.