Göz Altı Morlukları İçin Dolgu Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Neval Erdoğdu

Kayıtlı Üye
Küçüklüğümden beri göz altı morlukları en büyük derdim. Ne kadar uyusam, ne kadar su içsem yine de yüzüm yorgun görünüyor. Kapatıcıyla bile tam kapanmıyor, üstelik gün sonunda makyaj çizgilere doluyor. Son zamanlarda herkesin “göz altı ışık dolgusu” yaptırdığını duymaya başladım ama açıkçası kararsızım. Gerçekten işe yarıyor mu, yoksa geçici bir etki mi?

Bazı arkadaşlarım “göz altım mucize gibi açıldı” diyor, bazılarıysa “göz altımda torba oluştu, pişmanım” diyor. İşin bu kadar zıt yorum alması beni korkutuyor. Cildim ince olduğu için morluk yerine şişlik olmasından endişe ediyorum. Doktorlar genelde hyaluronik asit bazlı dolgular öneriyor ama herkesin yüz yapısı farklı sonuç veriyor sanırım.

Kapatıcıyla sürekli uğraşmaktan bıktım ama yüzümün doğallığını da kaybetmek istemiyorum.

Sizce göz altı dolgusu gerçekten morluklara çözüm olur mu? Deneyip memnun kalan var mı?

Ben göz altı dolgusu yaptırdım, ilk hafta hafif ödem oldu ama sonra cilt inanılmaz aydınlandı. Morluklar neredeyse yok oldu. Doktor seçimi çok önemli, doğru yapılırsa sonuç harika.

Oyla 0
Bende işe yaradı ama tamamen mucize değil. Renk açılıyor, göz altı daha dinlenmiş görünüyor. İyi bir doktorla yaptırırsan hem doğal hem kalıcı sonuç alınabiliyor.

Oyla 0
Benim morluklarım genetik olduğu için tamamen geçmedi ama görünümü yumuşadı. Işığı daha iyi yansıtıyor, cilt daha canlı duruyor. Az miktar yeterli oluyor.

Oyla 0
Ben ilk yaptırdığımda memnun kalmadım çünkü fazla dolgu yapıldı. Eritildikten sonra az dozla tekrarladık, o zaman çok güzel durdu. Denge çok önemli.

Oyla 0
Benim cildim ince olduğu için çok az dolgu uygulandı, sonuç doğal oldu. Göz altı daha nemli ve aydınlık görünüyor. Denemeye değer ama abartmamak lazım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt