Göz Altı Morlukları İçin Etkili Bir Ürün Kullanan Var Mı?

Ferdi Körşen

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır göz altı morluklarıyla uğraşıyorum. Özellikle uykusuz kaldığım günlerde daha da belirgin oluyor. Kapatıcı değil, gerçekten işe yarayan bir bakım ürünü arıyorum. Bazı kremler denedim ama ya hiçbir fark yaratmadı ya da göz çevresini yakmaya başladı. İnternette “mucize krem” diye satılan çok şey var ama hangisine güveneceğimi bilmiyorum.

Cildim hassas, o yüzden ağır ürünler bana dokunuyor. Soğuk kompres yapmayı, yeşil çay poşeti koymayı bile denedim, ama etkisi kısa sürüyor. Göz altı torbalarım çok değil ama morluk bariz. Bazı arkadaşlar kafeinli kremlerin işe yaradığını söylüyor, bazıları da “retinollü krem sabahları canlandırıyor” diyor. Ama göz çevresi ince olduğu için yanlış ürün cildi tahriş ediyor.

İstediğim şey aslında basit: göz altını hafif aydınlatan, morluğu azaltan ama yağlı his bırakmayan bir ürün. Sabah işe gitmeden önce sürüp gün içinde ferah hissettirecek bir şey bulsam yeter.

Siz ne kullandınız, gerçekten göz altı morluğunu azaltan bir ürün var mı?

Ben The Ordinary’nin kafein çözeltisini kullanıyorum. Düzenli kullanınca fark etti. Sabahları sürüp 10 dakika bekliyorum, şişlik azalıyor. Morluklar tam kaybolmuyor ama göz altı daha canlı duruyor.

Oyla 0
Ben Vichy’nin göz çevresi kremine geçtim. İçinde hyaluronik asit var, cildi nemlendiriyor. İlk hafta işe yaramaz sandım ama 2-3 hafta sonra bariz fark oldu. Göz altım daha aydınlık görünüyor.

Oyla 0
Ben doğal yöntemlerden yanayım. Sabahları soğuk metal kaşık koyuyorum göz altına, şişliği alıyor. Krem olarak da Nivea Men’in göz altı jelini kullanıyorum, ferahlatıyor. Uygun fiyatlı ve işe yarıyor.

Oyla 0
Kafeinli kremler işe yarıyor ama düzenli olmak şart. Ben Clinique for Men’in göz altı serumunu kullanıyorum. Roll-on formunda, sabahları uykulu yüzümü toparlıyor. Kalıcı sonuç için sabır lazım.

Oyla 0
Ben uzun süredir göz altı morluklarıyla uğraşıyorum. Dermatologum retinollü krem önerdi. Başta kuruluk yaptı ama cilt alışınca hem ton eşitlendi hem morluk azaldı. Ama gece kullanmak şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt