Göz Rengine Göre Saç Rengi Seçimi Gerçekten Fark Ediyor mu? Deneyim Paylaşır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heidi

Kayıtlı Üye
Herkese selam,
Sosyal medyada sık sık "göz rengine göre saç rengi seçin" gibi içeriklerle karşılaşıyorum. Kimi diyor ki “ela gözlülere sıcak tonlar yakışır”, kimi ise “mavi gözlülere küllü tonlar gider” diye yazıyor. Ama gerçekten bu kadar belirleyici mi?

Benim göz rengim açık ela. Şimdiye kadar hep kahve tonlarında gezdim ama artık biraz değişiklik istiyorum. Göz rengini ön plana çıkaracak ama yüzümle de uyumlu duracak bir saç tonu arıyorum.

Deneyimleyenler varsa gerçekten göz rengine göre saç rengi seçimi fark yaratıyor mu? Yoksa bu daha çok pazarlama taktiği mi?

Benim göz rengim ela ve saç rengimi açık küllü kahve yaptırdıktan sonra gözlerim çok daha belirginleşti. Özellikle ışıkta ela gözler saçla birlikte daha çok dikkat çekmeye başladı.

Göz rengine göre saç seçimi gerçekten fark ediyor. Renk uyumunu yakaladığında yüz ifadesi bile değişiyor. Ela, yeşil ya da mavi gözlerde küllü ve açık tonlar çok iyi duruyor. Kahverengi gözlülerde de karamel ve sıcak çikolata tonları harika yansıyor.

Oyla 0
Gözlerim yeşile yakın ela ve saçımı bej sarıya boyattıktan sonra inanılmaz bir uyum yakaladım. Önceden saçım koyu kahveydi ve gözlerim pek belli olmuyordu. Açık ve sıcak tonlara geçince resmen yüzüm değişti.
Saç rengi gözleri ya bastırıyor ya da öne çıkarıyor. Bence küçük bir detay gibi görünse de aslında makyajsız halini bile etkiliyor. Göz rengiyle saç rengi arasında uyum olunca çok daha estetik bir görünüm ortaya çıkıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt