Hanz de Fuko - Natural Sülfatsız Saç Kremi Kullananlar Yoruma

İlayda

Kayıtlı Üye
Hanz-De-Fuko-Natural-Sülfatsız-Saç-Kremi.jpg

Uzun süredir Amerika'dan Hanz de Fuko markasının sülfat içermeyen saç bakım kremine ulaşmak için çabalıyorum. Ne yazık ki, Türkiye'de bu markanın distribütörü olmadığı için ürünlere erişim sağlamak oldukça zor. Ancak, markanın ürünlerinin kalitesiyle ilgili izlediğim inceleme videoları beni adeta büyülüyor. Özellikle Amerika'da ünlü saç tasarımcısı Daniel Alfonso'nun reklam videoları, ürünleri çok ilgi çekici bir şekilde gözler önüne seriyor. Gerçi eski yıllara ait inceleme videoları ama yine de izlemesi çok fena sarıyor. :)

Bugün, saç bakım kremi ararken Trendyol'da şans eseri Hanz de Fuko markasının sülfatsız saç kremiyle karşılaştım. Ancak, ürünün orijinal olup olmadığı konusunda tereddütlerim var. Daha önce Türkiye'den herhangi bir satıcıdan bu markanın ürünlerini aldınız mı? Gerçekten faturalı ürün mü gönderdiler? Bu konuda bilgi sahibi olanların deneyimlerini en hızlı şekilde paylaşmalarını rica ediyorum. Çünkü son 1 adet kaldığı için bu fırsatı tepmek istemiyorum!

Ürünü satın almasam da yakından takip ettiğim bir marka olduğundan dikkatlice araştırma yapmanızı öneririm. Trendyol gibi platformlarda bazı satışı yapılan ürünler beklenildiği gibi gelmeyebiliyor. Orijinalliğini doğrulamanız için satıcı hakkında yapılan yorumları ve değerlendirmeleri gözden geçirebilirsiniz. Trendyol gibi tanınmış çevrimiçi alışveriş siteleri genellikle müşteri memnuniyetine büyük önem verirler. Bu yüzden ürün bitmeden alışverişini yap derim.

Çok yıllar önce hiç unutmam, Amerika'dan saç şekillendirici wax ürününü getirtmiştim. Gelen kargo gümrüğe takılmıştı. Sabahın erken saatlerinde gidip gümrüğe vergi ödeyerek 3 adet waxı teslim almıştım. O günden beri hala Türkiye'de bu markayı getirememeleri beni ciddi anlamda şaşırtıyor. Çünkü ben başta olmak üzere bu markaya sempati duyan onlarca insan tanıyorum. Bence yerli satıcıda markanın ürünleri satılıyorsa kaçırma satın al derim.

Geçen yıl kullandım ve gerçekten harika bir üründü. Tamamen doğal bitkilerden elde edilen benzersiz bir formülü sayesinde ilk kullanımda bile etkisini gösteriyor. Kuru veya nemli saçlara sürdükten 5-10 dakika içinde durulanması gerekiyor. Ancak, ben ürünün kokusuna ve etkisine bayıldığım için genellikle 15 dakika sonra saçlarımı yıkıyordum. Sonrasında ise bir daha ürünü satın alacağım online satıcı bulamadım. Amerika'dan kuzenim tatile geldiğinde siparişlerimi getirecek.

Ben kullandım ama benim aldığım ürün pompalı şişede gelmemişti. Belki ambalajı değişmiş olabilir ama ben şans eseri HepsiBurada sitesinde denk gelip almıştım. Ben satın aldığımda 385₺ gibi bir fiyata satılıyordu, şu an ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ama benim satın aldığım sayfa artık satışı durdurmuş durumda.

Geçen yıl benim sipariş ettiğim Hanz De Fuko'nun saç wax ürünü gümrüğe takıldı ve çalışan vergi ödesem de ürünü alamayacağımı söylemişti. Onca zamanıma mı yanayım yoksa o kadar para bayıldığıma mı? 😭

Yorumları okuyorum da resmen insanları bu markaya küstürmüşler. Getirmesi, satın alması ve ürüne ulaşmak bu kadar zahmetli bir o kadar güç olmamalı. 😠

Geri
Üst Alt