Hanz de Fuko - Sponge Wax Ürününü Yurtdışı Sitelerinden Nasıl Satın Alabilirim?

Kaya Öztürk

Kayıtlı Üye
Hanz de Fuko'nun ürünlerine geçen yıl rahatlıkla yurtiçi kozmetik satışı yapan birkaç satıcıdan ulaşabiliyordum. Ancak son zamanlarda, özellikle bağımlısı olduğum Sponge Wax ürününe ulaşmakta zorlanıyorum. Google'da yaptığım araştırmalar sonucunda sadece yurtdışından getirtebileceğimi görüyorum. Ancak bazı forum sayfalarında gönderilen ürünlerin gümrükte bekletildiği söyleniyor.

Peki, ben bu ürünü yurtdışındaki satıcılardan satın almak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Acaba bu ürünü 4-5 adet olarak adresime kadar nasıl getirtebilirim?

İngilizceyi fazla iyi çeviremediğim için yabancı sitelerdeki gönderim politikalarını anlamakta güçlük çekiyorum.

Hanz de Fuko - Sponge Wax.jpg

Yurtdışından satın aldığınız kozmetik ürünler için gümrükte vergi ödemeniz gerekebilir. Gelen ürünün cinsi gümrük memuru tarafından incelendikten sonra fiyat belirlenir, bu nedenle yurtdışındaki kaynaklardan ürün alışverişi yapmanızı önermem. Bunun yerine, bazı kuruluşlar sizin adınıza yurtdışındaki istediğiniz ürünleri bir miktar karşılığında size ulaştırabilir. Bu kuruluşların nasıl çalıştıkları hakkında bilgim yok, ancak Google'da "Yurtdışından ürün getirtmek" başlığı altında araştırma yaparak bu tür hizmet veren kurumların sitelerine ulaşabilirsin.

Oyla 0
Kardeş, bence paranı çöpe atmak istemiyorsan kesinlikle yurtdışından ürün satın alma. Bilirsin, hatta bugün Alibaba'dan bile alışveriş yaptığında ürünün vergisini ödemek zorunda bırakılıyorsun. Kaldı ki Amerika'dan ürün ülkeye sokacaksın, direkt ürüne çökerler senin! :D

Oyla 0
@Kaya Öztürk bence de sakın bulaşma böyle bir şeye. Ben yurtdışından parfüm sipariş etmiştim gümrükte vermediler. Satıcıda konu hakkında yardımcı olamayacağını söylemişti. Yani bu durumda olan bana oldu desem yeridir. :)

Oyla 0
Saç kremini getirteyim dedim o bile mümkün olmamıştı kaldı ki sen bir kaç adetten bahsediyorsun.

Oyla 0
Geri
Üst Alt