Hızlı Oje Kurutucu Spreyler Gerçekten Etkili Mi, Yoksa Boşuna Mı Alıyoruz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burcu

Kayıtlı Üye
Kızlar selam! 💖

Oje sürmek güzel ama kurumasını beklemek işkence, değil mi? Özellikle acelen varsa, “hızlı kurutucu spreyler” tam bir kurtarıcı gibi görünüyor. Ben de dayanamadım, birkaç farklı markayı denedim ama sonuçlar karışık çıktı.

Bazı spreyler gerçekten işe yarıyor, oje birkaç dakikada taş gibi oluyor. Ama bazıları sadece tırnakta yağlı bir tabaka bırakıyor, kurutmak yerine tam tersi daha da geç kurutuyor.

Benim en çok işe yarayan bulduğum yöntem şu: ojeyi sürdükten sonra 1-2 dakika bekliyorum, sonra spreyi 15 cm uzaktan sıkıyorum. Fazla sıkarsan tırnakta kalın bir tabaka oluşuyor. Spreyin soğuk etkisi kuruma süresini hızlandırıyor ama her marka aynı etkiyi vermiyor.

Ayrıca çok sık kullanınca tırnaklarım biraz kurudu, bu yüzden her zaman değil, sadece acil durumlarda kullanıyorum.

Sizce gerçekten bu ürünler işe yarıyor mu? Hızlı oje kurutucu spreyler mucize mi, yoksa sadece pazarlama hilesi mi?

Ben Watsons’tan aldığım bir markayı kullanıyorum, gerçekten işe yarıyor! Ojeyi sürdükten sonra 2 dakika bekleyip sıkıyorum, 3 dakikada tamamen kuruyor. Ama fazla sıkınca yağlı kalıyor, o yüzden az miktarda kullanmak gerekiyor.

Oyla 0
Ben denedim ama bende pek işe yaramadı. Sadece üst katı kuruttu, altı hala yumuşak kaldı. Oje kalın sürülünce sprey mucize yaratmıyor bence. Yine de acil durumlarda biraz hız kazandırıyor.

Oyla 0
Benim favorim soğutucu etkili spreyler. İçeriğinde buz etkili formül olanlar gerçekten işe yarıyor. Tırnakları parlak gösteriyor ve yapışma olmuyor. Özellikle yazın müthiş kolaylık sağlıyor.

Oyla 0
Ben sprey yerine oje kurutucu damla kullanıyorum, daha etkili buluyorum. Spreyler bazen yüzeye eşit dağılmıyor. Ama kaliteli marka olursa fena değil. Ucuz olanlar sadece tırnağı yağlandırıyor.

Oyla 0
Ben iki farklı marka denedim; biri işe yaramadı ama diğeri gerçekten mucize gibiydi. Ojeyi sürdükten 1 dakika sonra sıktım, 2 dakikada kurudu. Hızlı sonuç istiyorsan kaliteli bir sprey şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt