İlk Kez Saç Ekimi Yaptıracaklar Nelere Dikkat Etmeli?

Süleyman Hanedan

Kayıtlı Üye
İlk kez saç ekimi yaptıracak biri olarak en zorlandığım konu nereden başlayacağımı bilmemek oldu. Klinik çok, reklam çok ama gerçekten hangisi doğru ayırt etmek zor. Herkes memnun gibi anlatıyor ama pişman olan da az değil.

Benim en çok çekindiğim şey yanlış karar vermek. Sadece fiyata bakarak karar verenlerin sonradan sorun yaşadığını çok okudum. Doktorun yaklaşımı, planlama yapması ve gerçekçi konuşması bana daha önemli geliyor. “Her şey tek seansta biter” gibi vaatler bana pek güven vermiyor.

Bir de beklenti meselesi var. Mucize bekleyenlerin hayal kırıklığı yaşadığını fark ettim. Ben doğal bir görüntü istiyorum ama bunun zaman alacağını biliyorum. Operasyon sonrası bakım ve kurallara uyma konusu da en az operasyon kadar önemli gibi duruyor.

Bu işe ilk kez girecek biri için deneyimle sabit tavsiyeler çok değerli. İlk saç ekimi öncesinde mutlaka dikkat edilmesi gereken en kritik nokta sizce nedir?

Benim hatam yeterince araştırmamaktı. Doktorla detaylı görüşmeden karar vermek büyük risk. Hazır paketlere güvenmemek lazım.

Oyla 0
Fiyat ikinci planda olmalı. Ucuz diye acele karar veren çok kişi pişman oluyor. Araştırma şart ve saç ekimini yapacak ekibin yıllanmış olması gerekir.

Oyla 0
Operasyon sonrası kurallara uymak en az ekim kadar önemli. İlk günleri hafife almamak gerekiyor. Açıkçası ben fazla umursamamıştım ama süreci ne yazık ki sancılı geçirdim. Sizi her an dinleyecek her daim iletişimde kalacak ve ulaşmak istediğiniz de söylediklerinize çözüm odaklı yaklaşacak bir yer bulmanız da çok önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt